alena.rosee

Кислоти для тіла: Jole AHA acids

Кислоти для тіла: Jole AHA acids

Всім привіт! 💕

В сучасному світі різноманіття засобів для догляду за шкірою, ми зазвичай, звикли бачити кислотні засоби для шкіри обличчя. Але як виявилось такі засоби для тіла працюють прекрасно, тому давайте розбиратись кому потрібен кислотний гель для душу та які його функції 🤩

Натискай "Дізнатись більше" для повної інформації 🫧

Гель створено для запобігання чи для шкіри схильної до різних висипів, пігментації та врослого волосся. Також пом'якшує огрубілу шкіру , вирівнює тон, зволожує шкіру.

Мені було цікаво спробувати саме через причину вросшого волосся після воску чи бритви, бо що б я не робила , шкіра тонка, чутлива, тому після процедури епіляціі / депіляцїї можуть з'являтись врослі волосинки.

Пакування: зручний флакон з дозатором , чкиц видає потрібну кількість продукту

Консистенція: прозора середньо-рідка

Запах: слабовиражений, з легкою кислинкою

Піноутворення: гель піниться середньо, намилюється та змивається добре теплою водою

Застереження: як у будь-яких засобів з кислотами чи без , треба зробити тест на алергію (нанести засіб на сгиб ліктя) та перечитати склад на наявність компонентів які можуть не підійти .

Ефект: Чому гель з сюрпризом ?

Тому що я не очікувала таких результатів після гелю для душу 💦

Він дійсно нереально пом'якшує шкіру навіть з першого застосування.

Шкіра м'яка, зволожена і дуже оксамитова. Так як в мене шкіра досить тонка , то буває що лікті більш сухі за інші ділянки шкіри , хоча користуюсь лосьйонами щоденно , так ось після цього гелю , мої ліктики виглядають м'якими ✨

Щодо врослого волосся, то дійсно через деякий час після використання гелю їх стає менше , шкіра немов відполірована , більш сяюча.

Для мене такі результати від гелю для душу - справжній приємний сюрприз ☺️

Склад:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Іsopentyldiol, Glycerin, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Isopentyldiol, Glycerin, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Coco-Betaine, Lactic Acid, Panthenol, Urea, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Mandelic Acid, Azelaic Acid, Niacinamide, Phenoxyethanol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Betaine, Sodium Phytate, Trehalose, Serine, Tocopheryl Acetate, Valine, Proline, Lysine.

Склад прекрасний та цілком безпечний 🤩

Можу рекомендувати цей гель, якщо:

✅ви шукаєте гель для пом'якшення шкіри

✅вам потрібен гель для вирівнювання тону та прибирання недоліків

✅хочете вирішити проблему врослого волосся

✅шукаєте дійсно дієвий кислотний засіб для тіла