lyuba_belllaaa

Щоб вдома пахло, як у Мілані - наповнювачі до дифузорів Millefiori Milano

Щоб вдома пахло, як у Мілані - наповнювачі до дифузорів Millefiori Milano

Якщо вам, як і мені, болить голова від турецьких диффузорів, а оці всі 1000 грн за 250 мл наповнювача Річуалс не налазять на голову - тоді Millefiori Milano може вам сподобатися.

Я маю диффузори всюди по квартирі, і люблю коли пахне 🤩

Тому коли натрапила на акційні ціни на ці наповнювачі, вирішила зразу спробувати кілька ароматів.

Мені важливо, що аромати виробляються у Італії (знаючи з досвіду як працюють та сертифікують продукцію у цій країні - я впевнена що хімічних опіків або алергій не буде). Марка молода, заснована у 1990 році - продається wordlwide.

Обрала 2 аромати:

Cold Water - опис від виробника

Його парфумерна композиція розкривається неповторним поєднанням хвойних мотивів з виразними цитрусовими вібраціями. У ноті серця панують відтінки бурбонської герані, пряної гвоздики, духмяної півонії, прохолодної конвалії, мускатної шавлії, білого чебрецю, сухого розмарину та заспокійливої лаванди. Завершується мелодія виразними акцентами пудрового білого мускусу, землистого деревинного моху, бальзамного олібанума, квіткового флорентійського іриса та марокканського кедрового дерева.

Вау, правда? Запах правда непростий, обрала для нього ванну кімнату - але так складно він пахне тільки з дифузора - кімната з ним насичено свіжа, з запахом трав. Класний ❤️

Osmanthus Dew - найяскравіший акорд тут квіти апельсину, трішки чую іланг-іланг, і решта піраміди яку я не виділяю по нотах але чую щось гарне-квіткове це - білий персик, зелене листя, жасмин кедр і геліотроп.

Ніжний , соковитий, квітковий - він живе у найбільш сонячній кімнаті і робить запах у ній дууже літнім.

Флакони мають захист від дітей (щоб не відкрили і не випили смачну кольорову рідину - кришку необхідно притиснути і прокрутити проти годинникової стрілки.

Тестувала наповнювач на 2 міні диффузорах по 100 мл - і може сказати що Cold Water вистачило на майже на 5 тижнів у міні форматі дифузора Річуалс. Бо фірмового їх наповнення не стає у мене за 3.5- 4 тижні 🥲

Купуватиму ще, і сподіваюсь будуть ще класні акції (бо я купувала дешевше ніж ціни зараз на сайті).

А які ваші улюблені запахи для дому?

Щоб вдома пахло, як у Мілані - наповнювачі до дифузорів Millefiori Milano