Ніжний, ароматний зволожувальний крем для тіла
Крем-флюїд для тіла «Виноград» - Just Dream Teens Cosmetics Grape Fluid Body Cream 🍇
Привіт 😊
Дуже хочу роз повісти про крем для тіла, який сподобався з першого нанесення, а з кожним наступним я закохувалася у нього все більше і більше.
Спершу запрошую до перегляду відео 🤗
Крем випускається у пляшечці об‘ємом 200 мл.
Його ціна 200 грн. Однак зараз акція і коштує 160 грн, тому раджу звернути увагу.
Сама 100000% буду повторювати цей продукт. На акціях це робити особливо приємно 😌
Також бренд представляє крем-флюїд для тіла «Грейпфрут». Його я планую спробувати після виноградного.
У крем-флюїду дуже зручний дозатор у форматі помпи.
За собою помічаю, що таким кремом користуюся частіше, бо це приємніше, ніж лізти у тару рукою.
Консистенція.
При виході з дозатора крем здається доволі густим, однак при нанесенні відразу відчувається легка саме гелево-кремова текстура.
Розповсюджується по ділянках тіла дуже легко і приємно, бо стає ще більше схожим на водичковий гель.
Аромат 🍇
Пахне крем соковитим стиглим виноградом. Дуже нагадує аромат виноградного соку. Знову ж таки, переносить у дитинство)
Однак аромат не приторний, навіть трішки з кислинкою. На тілі залишається близько 2-4 годин, в залежності чи виходжу після нанесення на відкрите повітря.
Трішки про склад
Зазвичай не зациклююсь на складі засобів для тіла (може просто ще не прийшла пора 🤣), але у цьому кремі є те, на чому хотілось при зупинитись.
Формула крем-флюїду є:
👌🏻 гіпоалергенною
👌🏻 без парабенів
У складі містить багато поживних, відновлюючих, зволожуючих компонентів:
🍇 олія виноградних кісточок - зволожує, підвищує пружність й еластичність, пришвидшує регенерацію пошкоджених тканин, пом’якшує
🌼 екстракт ромашки - покращує зовнішній вигляд зневодненої, пошкодженої, роздратованої шкіри, зменшує почервонінн, сухість, пом’якшує і відновлює еластичність
🧪 цетилпальмітат - пом’якшувальних компонент формули, надає протизапальну та охолоджувальну дії на шкіру, сприяє швидкому загоєнню ран
🧬 сечовина проникає глибоко в шкіру, замикаючи вологість у шкірі та запобігаючи утворенню екзем. Вона створює захисний щит, який утримує вологу в шкірі зсередини, а ззовні захищає від шкідливих впливів
💧 натрію гіалуронат - форма гіалуроновоі кислоти, сприяє регенерації тканин, робить шкіру більш м’якою та гладкою
▫️д-пантенол має протизапальний ефект і заспокоює роздратовану шкіру
🔸токоферол ацетат - тип вітаміну Е, забезпечує антиоксидантні переваги для шкіри
🍇 виноградна вода - заспокоює роздратування
🫧 ферулова кислота - освітлює плями, вирівнює тон, сліди і рубці, підвищує пружність та еластичність
✨ бісаболол має потужні протизапальні, ранозагоювальні, антибактеріальні та антигрибкові властивості.
Деякі інші компоненти:
Цетеариловий спирт - розчинник, емульгатор, загусник.
Трегалоза - емолент та антиоксидант, зволожує, зберігає клітинну структуру та захищає від пошкоджень.
Поліакрилат натрію - загущувач, підсилювач текстури, має кондиціонуючі властивості - пом’якшує шкіру.
Перелічувати все інше не стану.
Тож загалом склад мені дуже подобається, здається доволі потужним, направлений і на зволоження, і на живлення, і на відновлення, а також заспокоєння шкіри 🔥
Відчуття на шкірі
Як я уже згадувала, крем легко наноситься на тіло. Дійсно це такий флюїд, який швидко всотує шкіра, наче воду земля.
Бо при розподіленню по шкірі, крем перетворюється у легкий водянистий флюїд. Жодних відчуттів жирності чи будь-якого іншого дискомфорту.
При цьому після поглинання відразу дуже відчувається зволоження. Крім цього, шкіра сяє, вона наповнена вологою.
Мені подобається і те, що шкіра дуже м‘яка, підтягнута навіть на наступний день після використання.
А завдяки легкій текстурі, він ідеально підходить на літо чи загалом теплу пору року.
Не обтяжує, не жирнить. За потреби можна нашаровувати.
У використанні помірно економний, але до нього постійно тягнеться рука, тому розтягнути задоволення навряд чи вийде, доведеться замовляти новий!) Знову і знову хочеться відчути легку гелеву текстуру, приємний аромат і таку м’яку шкіру після нанесення 💚
Коментарі (0)