Bless Beauty Lips Focus Gel Pencil
Коротенько про мого нового фаворита у світі гелевих олівців для губ💋
Всім привіт🌸
Від початку мого блогу я почала цікавитись декоративними засобами для губ, а саме олівцями та блисками з помадами, бо раніше була впевнена, що мені не пасує жоден відтінок і зовсім не вміла вправно справлятись з контуром🤭
І першим моїм дійсно вдалим надбанням став гелевий олівець для губ)
Тож сьогодні ділюсь одним з моїх нинішніх улюбленців✨
Дизайн та текстура✨
Дизайн олівчика аналогічний олівцю для очей, про який я також робила допис, тож якщо пропустили, запрошую сюди -> https://club.makeup.com.ua/post/40352/
Приємний пластик, виконаний у чорно-білому кольорі🤍
По текстурі, як і гелевий олівець для очей, такий же м'який з шовковистим ковзанням, що робить нанесення легким і приємним✨
Також він прекрасно тушується пальцем, а я полюбляю саме цей метод + інтенсивність кольору легко змінюється натиском)
Олівчик у відтінку 312 - Night Berry✨
Стійкість✨
Стійкість олівчика дуже порадувала, оскільки він пережив ранкову каву і обід, не без втрат, звичайно, але повністю не зник і досі виглядав дуже пристойно, бо сходить він поступово і не скатується🤍
Висновки✨
Тож можу сміливо рекомендувати гелевий олівець вам, бо його текстура, стійкість та непогана палітра кольорів дійсно гідна уваги + він доволі бюджетний, та буде слугувати вам гарним помічником у повноцінному макіяжі ваших вуст💋
Дякую кожній за увагу✨
Коментарі (0)