Vikulyk

BB-крем в подарунок, який став улюбленцем. Коли окрім красивого покриття,отримую ще й хороший догляд

BB-крем в подарунок, який став улюбленцем. Коли окрім красивого покриття,отримую ще й хороший догляд

Бренд на ринку давно і привертав мою увагу неоднаразово, але акція остаточно спокусила спробувати їхні засоби.

Тут посилання на наявну акцію:

https://makeup.com.ua/ua/news/72240/

BB-крем в подарунок, який став улюбленцем. Коли окрім красивого покриття,отримую ще й хороший догляд

Щоб отримати акційний BB, я ще взяла такі засоби:

  1. Молочко для зняття макіяжу, давно в мене не було саме такого засобу.
  2. Матуючий крем, який підходить для мого комбінованого типу шкіри.

Поки їх тестую і згодом розповім свої враження, а далі більш детально про героя посту, який так запав в душу.

Мені дуже подобається, що тут є SPF 30-це досить високий показник, як для тонуючого засобу. Тут суміш фізичних і хімічних фільтрів.

Також присутня велика кількість хороших доглядових складників, тому він дійсно заслуговує звання BB-крему, адже мені здається, що деякі бренди просто спекулюють на назві і дають тон під виглядом бб.

Протестувавши цілу гору доглядових засобів з покриттям я розуміла, що наносити і цей мені потрібно обережно, адже минулий у мене був від Dior, то він лягав жахливо плямами і був дуже-дуже дивного оранжевого відтінку, Pharmaceris теж лягав не дуже однорідно і підкреслював лущення, а цей BB виявився значно кращим, я наношу його сегментами і зразу ж тушую і потім так на кожній частинці обличчя ! Він мені нагадує мого любимчика Bare Minerals, по такому ж красивому сяючому фініші, проте і тут Averac сподобався більше, адже він не настільки глоу, особливо це відчутно, коли доторкаюсь пальчиками до шкіри. Тай ціна і доступність тут теж приємніші.

Враження від використання:

  • Крем знаходиться у картонній коробочці. Сам тюбик лаконічного дизайну. Дозується в потрібній кількості, він не витікає і не плюється.
  • Текстура класична для BB-крему, вона така злегка густувата, завдяки чому кремчик не розтікається і не бруднить все навколо.
  • Він жовтого підтону, але не такого, коли білірубін підвищений, а наче невеличка засмага, що надає шкірі здорового вигляду, мені особисто підходить, в мене і самої жовтий підтон шкіри.

  • Фініш на шкірі класний! Він дає невагоме тонування, при цьому вирівнює тон шкіри, блюрить пори, приховує почервоніння і не підкреслює сухість.
  • Шкіра виглядає сяючою, але в міру, бб схоплюється гарно і на дотик шкіра наче матова, немає відчуття жирності чи липкості, він такий легкий і невагомий, вау, я кайфую.)
  • BB-крем не викликає ніяких негативних реакцій, шкірі з ним комфортно.Він не скочується вродовж дня і не западає у зморшки.

Знаю не всі люблять читати складники, тому можете мені повірити і пролистати текст, а можете разом зі мною поринути у розбір:

Тут насправді дуже багато доглядових перлин, але я обрала найцікавіші:

Бетаїн- натуральний пребіотик, активно зволожує шкіру і допомагає утримувати вологу, заспокоює запальні процеси, прибирає роздратування, пом'якшує, зміцнює роговий шар і попереджає передчасне старіння.

КАПРИЛОВІ ТРИГЛІЦЕРИДИ- Заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами. Мають гарну зволожуючу здатність, запобігаючи трансепідермальної втрати води і випаровування води зі шкіри.

Етил-аскорбінова кислота- тішить чудовими антиоксидантними властивостями, забезпечує найкращий догляд проти пошкоджень шкіри, гіперпігментації та тьмяності, спричинених УФ-випромінюванням. Встановлено, що це похідне краще підходить для догляду за шкірою порівняно з іншим похідним вітаміну С.

КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ-Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу.

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА-стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулює утворення колагену, зміцнює сполучну тканину, нейтралізує вільні радикали.

Гіалуронат натрію-гелі. Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості.

ВІТАМІН Е- є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар'єру людини, необхідний для утримання стабільності клітинних мембран, бере участь у процесах контролю структури та функціонування ліпопротеїнів. Є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар'єру людини, необхідний для утримання стабільності клітинних мембран.

СКВАЛЕН- високовартісний складник, має пом'якшувальні, бактерицидні властивості. Легко засвоюється шкірою.

Висновок. Я думаю, що отримати якісний акційний продукт, то вдвічі приємніше. Бренди, які впевнені у своїй якості так і роблять: знайомлять нас з хорошими продуктами подібними заохоченнями.

Тож мені подобається все: покриття, відчуття, догляд і захист ❤️