getejra

Обрала улюбленця

Обрала улюбленця
Обрала улюбленця

Перше фото тінти одразу після нанесення, друге -через 5 хв та забрана олійка серветкою.

Обрала улюбленця
Обрала улюбленця

Інтриги не буде - мій улюбленець Lamel 401. у мене від природи дууууже світлі невиразні губи (останнє фото), тому мені дуже важко підібрати відтінок, який виглядатиме максимально природньо, але в цього вийшло. На другому місці - тінт від glambee. Обидва мають класні приємні запахи і дуже легкі текстури, абсолютно не липкі і приємні на губах. Третя позиція-тінт-помадка від O’bays: дуже класний колір, приємний легкий аромат, практично не помітний на моїх губах, дає відтінок барбі, але чомусь сушить губи через кілька годин. і останній, на жаль, моє особисте розчарування :( - камера не передає, але вживу це ядерна фуксія на моїх губах (і тримається майже добу). Класний смачний запах та є липкість, яка мені неприємна. Подарую подружці, вона теж давно хотіла його затестити, сподіваюсь на її яскравіших губах і тінт виглядатиме гарніше. Одразу прошу вибачення за не супер якісні фото, але ще не вивчила лайфкахи для фотографування обличчя на макро, щоб воно не розмивалось.