Strange Love

Легендарна маска для волосся, яка справді діє

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask - хороший засіб, який справді робить волосся м'ягеньким, шовковистим та розсипчатим. Він не обтяжує шевелюру та не перетворює локони на силіконові сосульки.

Я використовую Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask замість звичайного кондиціонера, чергу з іншими засобами. Наношу в душі на вологе волосся і емульгую. Фішка в тому, що це філлер, який перетворюється з прозорої рідини на густу білу масу після контакту з водою. Виробник каже, що засобу достатньо кількох секунд, аби подіяти, однакя залишаю на довше.

Ніякої магії, адже це не Olaplex i не К18, але Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask добре закриває лусочки на волоссі, робить його м'яким, розсипчатим (обожнюю, коли волосся таке, без ефекту силіконових сосульок). Накопичувальний ефект відсутній, проте після використання шевелюра дуже слухняна і достатньо її висушити феном без "витягування" щіткою.

Як ви бачите, у мене повнорозмірка засобу. І якось я забула закрутити дозатор. Впадайте, що відбулося? Правильно. Вологе повітря попало всередину та засіб частково загуснув. Проте, щиро кажучи, не став менш ефективним. Однак тієї магії перетворення на очах уже немає