Легендарна маска для волосся, яка справді діє
Моє волосся важко назвати волоссям мрії. Жорстке, пористе та неслухняне від природи. Проте навіть таку паклю можна побороти за допомогою якісних засобів
Masil 8 Seconds Salon Hair Mask - хороший засіб, який справді робить волосся м'ягеньким, шовковистим та розсипчатим. Він не обтяжує шевелюру та не перетворює локони на силіконові сосульки.
8 секунд і готово
Я використовую Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask замість звичайного кондиціонера, чергу з іншими засобами. Наношу в душі на вологе волосся і емульгую. Фішка в тому, що це філлер, який перетворюється з прозорої рідини на густу білу масу після контакту з водою. Виробник каже, що засобу достатньо кількох секунд, аби подіяти, однакя залишаю на довше.
Результат
Ніякої магії, адже це не Olaplex i не К18, але Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask добре закриває лусочки на волоссі, робить його м'яким, розсипчатим (обожнюю, коли волосся таке, без ефекту силіконових сосульок). Накопичувальний ефект відсутній, проте після використання шевелюра дуже слухняна і достатньо її висушити феном без "витягування" щіткою.
Епік фейл
Як ви бачите, у мене повнорозмірка засобу. І якось я забула закрутити дозатор. Впадайте, що відбулося? Правильно. Вологе повітря попало всередину та засіб частково загуснув. Проте, щиро кажучи, не став менш ефективним. Однак тієї магії перетворення на очах уже немає
Коментарі (0)