M O N D ✨️

Black Orange: натуральна зубна паста

Black Orange: натуральна зубна паста

Продається у картоній коробці (відразу її викинула і забула сфотографувати). На упаковці вказано склад та загальну інформацію. Частина з неї продубльована на тюбику з пастою.

Тюбик має матову поверхню. Дуже гарне чіпляюче оформлення з соковитим апельсином. На ньому є нагадування про заощадження водних ресурсів. А також, QR-код , щоб оцінити продукт.

Стандартний не маленький об'єм 100 мл.

Цінник: ≈ 130грн

Термін придатності: 6 місяців після відкриття.

Особливості:

- 98% органічних компонентів;

 - не містить фтору;

- веган-формула.

 - попереджає розвиток каріозної порожнини;

 - надає відбілювальну дію;

 - запобігає утворенню нальоту;

 - не пошкоджує емаль;

 - мінімізує кровоточивість ясен;

 - дарує відчуття чистоти і свіжості протягом дня.

Black Orange: натуральна зубна паста
Black Orange: натуральна зубна паста

Склад максимально безпечний і натуральний:

Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Sodium Cocoyl Glutamate, Tetrasodium Pyrophosphate, Aroma (Citral, Limonene, Linalool), Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Charcoal Powder, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglycerin-10, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid, Xanthan Gum, Epigallocatechin Gallate, Sodium Saccharin.

У складі є вугілля, тож і колір у неї відповідний. Змивається легко і нічого не фарбує. Текстура середньої щільності. Витрата стандартна.

Має м'ятний аромат, а при використанні розкривається легкий апельсиновий смак. Лайтова. Смак не хімозний, приємний і на любителя. Мені сподобався.

Гарно чистить зуби та надає свіжості ротовій порожнині. Свіжість не така як морозне дихання, але цілком достатня. Сильні запахи, по типу цибулі маскує на трієчку. Дійсно має відбілювальний ефект. Жодного роздратування.

Залишилася задовільною. Якщо знайома чутливість до фтору - ця паста стане чудовим рішенням.

___

Ecodenta Black Orange Whitening Toothpaste