krislemly

Joko Blend | Поліруючий скраб для обличчя

Joko Blend | Поліруючий скраб для обличчя

Привіт) Сьогодні розповім про засіб для очищення шкіри, який допомагає не тільки видаляти всі забруднення та залишки косметичних засобів з її поверхні, а й значно покращувати стан шкіри.

Joko Blend | Поліруючий скраб для обличчя

Почнемо з пакування, воно дійсно дуже естетичне. Скраб представлений в акуратній баночці із якісного, матового скла, який візуально нагадує скло. Дизайн лаконічний і стильний.

Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується.

На банці була додаткова захисна мембрана. Так само і на картонній коробочці були наліпки з контролем відкриття.

Скраб густий, текстура ніби пориста, має дрібні, м'які абразивні частинки. Стикаючись зі шкірою, він стає менш щільним і трохи тане, перетворююся на м'якшу і податливішу текстуру.

Аромат дуже і дуже приємний, такий легкий свіжий.

Витрата у скрабу дуже економічна. Потрібно зовсім небагато коштів на все обличчя. Тож баночки в 45g вистачить на довгий час.

Очищення виходить м'яким і делікатним, тому що грубих абразивних частинок тут немає, а лише сода та кислоти. Вони ніжно відлущують шкіру та видаляють усі забруднення.

Змивається засіб без проблем, причому на етапі змивання можна відчути гладкість. Виходить щось на типу ефекту пілінгу, тому що шкіра після нього набуває рівного тону, пори стають менш помітними, а колір обличчя покращується. І звісно з головним своїм завданням - очищенням скраб справляється на відмінно.