MAXIMOVA🌷

Шампунь та маски Echosline

Шампунь та маски Echosline

Знайомлюсь з новими для мене продуктами професійного італійського бренду. Маю декілька пробників тому враження будуть від одноразового використання. Значної різниці між цими лінійками не помітила аде все ж влни відрізняються.

  • відновлювальний шампунь для волосся: об’єму пробника вистачило щоб два рази промити волосся, очищення було хороше (не до скрипу), піниться добре, чистоти виставило на 2 дні (моя норма). Аромат приємний солодкуватий
  • відновлювальна маска для пошкодженого волосся: перше, на що я одразу звернула увагу - це колір маски, дуже-дуже білий, аромат ідентичний до шампуню. Об’єму пробника вистачило щоб гарно вкрити волосся. Отримала помітний ефект розгладження та полегшення розчісування.
  • шампунь для фарбованого волосся: добре промиває волосся, воно м’яке та блискуче, на рахунок збереження кольору нічого не скажу адже використовувала лише раз, аромат приємний
  • маска для підтримання кольору волосся: вона мені сподобалась більше за попередню. Дуже добре розплуталась волосся, зробила його м’яким і гладеньким.