Ta_nyaaaaaaa

Букет білих квітів у ранковій росі від Mermade

Букет білих квітів у ранковій росі від Mermade
Букет білих квітів у ранковій росі від Mermade
Букет білих квітів у ранковій росі від Mermade

Серед нових містів я обрала для себе 2 аромати: рожевий Coquette Bloom та синенький Sweet Gossip, які показала уже тут - https://club.makeup.com.ua/looks/39661/

Обидва аромати за направленістю квіткові, однак мають ЗНАЧНІ відмінності.

Сьогодні поговоримо про рожевий «Кокетливий Цвіт», який спочатку сподобався менше, а потім….

Оновлені місти Mermade представлені у милих яскравих флакончиках об‘ємом 100 мл.

Coquette Bloom має рожевий пластиковий флакон з рожевою наліпкою і навіть рожевим написом. Ззаду на наліпці вся інформація про продукт: короткий опис, склад, терміни придатності, про виробника.

Кришечка і дозатор на контрасті з флаконом, такі великі і виконані з чорного пластику.

Дозатор у форматі спрею. Дуже зручний, розпилює широко і дрібно.

Формула міста є менш інтенсивною, ніж парфумованоі води. У зв’язку з цим спрей ідеально підходить на теперішню спекотну погоду, загалом теплу пору року.

Склад є типовим для парфумованих засобів . Містить денатурований спирт, розчинники, фіксатори (розчинники як фіксатори) та ароматизатори.

Це аромат про тендітну дівчинку на побаченні, що тримає у руках букет білих, холодних квітів у ранковій росі.

Він легкий, свіжий, трішки пудрово-мускусний, що додає елегантності.

При першому розпиленні я відчуваю яскравий тандем соковитого апельсину і зоооовсім трішки персика. Тут же і прекрасні квіти фрезії переплітаються з бризгами кисло-солодкого апельсину.

Без затяжних пауз доєднується розкішна магнолія, що додає холодку. Протягом усього звучання мені видається аромат улюблених півоній, яких у піраміді взагалі не заявлено.

Заплющивши очі, коли розпилює цей аромат, мені здається, що пелюстки квітів ніжно гладять обличчя, пошептуючи компліменти на вухо.

Заявлених троянду та жасмин я майже не відчуваю. Можливо це і добре, бо троянду у парфумерії і косметиці не дуже люблю.

Обіцяні ноти мускусу, амбри та кедру додають парфумованому спрею такого класичного легкого деревного звучання. Вони ж і відповідають за стійкість.

З цим ароматом мені хочеться бути такою ніжною, неймовірно жіночною, дівчинкою-дівчинкою. Це щось про чистоту, легкість, прохолоду і навіть безтурботність.

За напрямом звучання нагадують мій улюблений аромат на літо - Versace Bright Crystal, але здався навіть цікавішим через ширший спектр квітів.

Також віддалено нагадує Marry Me Lanvin та Allure Chanel (але порівняно з цим звучить знано простіше).

Стійкість на шкірі близько 4-6 годин, що дуже гарно як для парфумованого спрею. Особисто на мені навіть парфумована вода Mermade показувала гіршу стійкість.

На одязі тримається трохи довше, навіть на наступний день відчутні легкі відголоски аромату.

Вважаю, що парфумований міст Coquette Bloom - гарна новинка у бренду саме на літній період. Ним буду користуватися із великим задоволенням, бо як же він освіжає і скільки ніжності дарує 😍

Наступного разу планую розповісти про Sweet Gossip, з яким у нас склалося не все так гарно 👀