Пептидна сир оватка Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule
Стартова точка в користуванні пептидами
Саме з Medi-Peel почалося моє знайомство з пептидами
Коли сироватка майже закінчилася, то пора ділитись результатом та висновками
В мене відсутні дуже помітні зморшки, але зʼявлялися заломи на лобі, коли хмурюся або фарбую очі чи брови
Хотілося б попередити появу ознак старіння та якось повпливати на те що вже маємо
В цьому сироватка виявилась дієвою та працюючою
Звичайно, я не помолодшала, але заломи стали швидше зникати, та й нових не зʼявилося в жодному місці на обличчі
СКЛАД📜
Hydrolyzed Collagen, Purified Water, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, 1,2-Hexanediol, Polyacrylamide, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Lactobacillus / Soybean Fermented Extract, C13 -14 Isoparaffin, Polysorbate 20, Lactobacillus / Pomegranate Fermented Extract, Lactobacillus / Wasabi Root Fermented Extract, Sodium Hyaluronate, Ethyl Hexyl Glycerin, Yeast / Grape Fermented Extract, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Yeast Fermentation Filtrate, Laureth-7, Disodium Edta, Adenosine, Edelweiss Callus Culture Extract, Fertilizer, Hydrolyzed Elastin, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Palm Oil, Copper Tripeptide-I (10ppb), Acetyl Hexapeptide-8 (5ppb), Oligopeptide-32 (5ppb), Oligopeptide-29 (1ppb), Palmitoyl Pentapeptide-4 (1ppb).
Радує те, що на першому місці в складі не вода, а колаген, який відповідає за пружність та еластичність шкіри, складає її основу, також тут різні види пептидів та й взагалі засіб збагачений різними компонентами, ферментами, екстрактами (алантоїн, гарбуз, гранат, гіалуронова кислота, еластин, ромашка, чебрець)
Користувалась один раз на день, переважно вранці, інколи ввечері після вмивання ензимною пудрою
Окрім свого антивікового призначення, сироватка надзвичайно круто зволожувала обличчя і навіть мала заспокійливий ефект
Іноді здавалось, що крем зверху і не потрібно наносити
Вона має дуже приємну консистенцію молочного кольору, швидко вбирається шкірою, надає здорового вигляду і ліфтинг ефекту
Обличчя після нанесення виглядало гарно і без тонального крему
Я в захваті від продукту і сміливо рекомендую
Коментарі (0)