muza.olly

Чесний відгук на Listerine Total Care

Почну з пакування. Я взяла невелику пляшку 250 мл, а то раптом не підійте. Ополіскувач є ще в розмірі 500 мл. Кришка з захистом від дітей, треба натиснути пальцями по боках і провернути. Перший раз було трохи важкувато відкрити😁

Склад. Мені подобається, що тут немає спирту. А також тут та сама мінімальна та працююча концентрація фтору для профілактики карієсу. Так, я не вірю що фтор шкідливий. Буває шкіра не дуже добре реагує на засоби з м’ятою або фтором, але це вже інша історія.

А тепер щодо моїх вражень. Цим ополіскувачем ви не зможете довго полоскати рота. В описі до засобу так і написано, що треба полоскати 30 секунд. Я перетримала засіб (+- хвилину, може більше) і навіть отримала невеликий опік від м’яти. Знаєте, ніби дуже гарячого чаю обпилася. Воно то звісно прикольно, що після використання в тебе дуже свіжий подих. Але ж якою ціною🙃 людям з чутливими яснами точно не підійде. Бо навіть коли 30 сек полоскаю всеодно занадто. Що ж, підіб’ю підсумки.

Плюси:

- хороша концентрація фтору

- дає свіжий подих

- не містить спирту

Мінуси:

- пекуча м’ята

- швидко закінчується (скоріш за все це особливість всіх ополіскувачів, треба брати півлітра щоб на довше вистачило)

Для себе вирішила, що цей засіб не візьму повторно, дає неприємні відчуття. Хоча на нього багато хороших відгуків, тому остаточний хрест на ополіскувачі не ставлю. Всім хто дочитав до кінця дуже дякую❤️ В коментарях приймаю поради який ополіскувач ви радите придбати💫