Ідеально! Я вважаю)
Я люблю такі світлі тіні використовувати на верхню повіку. Але! Які б не були якісні сухі тіні вони все одно втрачають інтенсивність і зникають напротязі дня. Тому вибрати базовий відтінок у кремовій формулі-дуже-дуже вдалий вихід.
Рідкі тіні від Bless у мене вже були і дуже сподобались, то ж це мій третій відтінок 🥰
Вони дуже стійкі, мають гарну пігментацію і гарно лягають.
Аплікатор тут класичний, його розмір ідеально підходить. Я спочатку наношу на повіку просто з кісточки, а потім тушую пальчиком.
Нанесла трішки забагато, не пожаліла, та рештки перенесла на другу повіку.
Тіні тушуються легко і виглядають насичено. вони легко зафарбували повіку.
Відтінок 03 доволі світлий-базовий, тому це класна основа під будь-який макіяж очей.
Його можна використовувати соло, щоб приховати якісь нерівності шкіри повік, наприклад судинки, які там часто є.
Але я пішла ділі у зробила повний макіяж. Доречі поєдна з олівцем теж від Bless у відтінку 403, ну подивіться, як олівчик круто тушується 😍Зверху легенько його зафіксувала коричневими тініями від ABH.
Тіні ці дуже стійкі, напевне ще настільки стійких кремових тіней я не пам'ятаю. Але звичайно, як у вас дуже жирне повіко, то припудрити варто, щоб перестрахуватись.
Фото відтінків зліва-направо: 02,03,06
Коментарі (0)