your_doc_mary

MAC Prolongwear Paint Pot

MAC Prolongwear Paint Pot
MAC Prolongwear Paint Pot

Я сумувала,навіть дуже,але життя підкинуло свій план,на який я не розраховувала. Колись все буде добре,може й скоро,не знаю.

Знаю тільки,що я дочекалася ось ці тіні.

Передісторія плюс мінус стандартна. Початок війни,я в Ізраілі з мінімумом косметики заїжджаю до подруги,а вона як завжди "А як тобі це? Хочеш ось це ? І візьми ще це",а я у відповідь завжди "Я в шоці,це найкращий продукт в моєму житті",і це завжди правда.

Одним з продуктів були оці кремові тіні від MAC у відтінку Taylor Gray. Я закохалася в них з першої секунди,ну бо зі всіх сторін метч.

Це кремові тіні,які можна використовувати як соло,так і як базу під тіні.

Можна наносити пензлем,спонжем,але я наношу пальцем. Це перша ознака за яку я їх люблю.

Хоча коли мені їх віддали,то вони вже були трохи сухі,але все одно одним мазком пальця все лягало класно.

💗 Обʼєм : 5г,і як ви бачите на фото я попередню не використала й наполовину,хоча користувалася кожен день. Бо наносила по одному мазочку на око.

😔Термін придатності 36міс,про термін після відкриття нічого не сказано. Хоча я схильна не користуватися косметикою,яка закінчила свій строк після відкриття,але я настільки не могла розлучитися з цією баночкою,що ризикувала трохи перейшовши від строку. Але із мінусів. На моїй коробочці зараз зазначено,що виготовлені вони рівно рік тому,що сумно,бо це аж рік вони десь лежали,і аж на рік менше я ними покористуюся. (Замовляла цей відтінок не тут,і взагалі думаю,що раджу питати заздалегідь у магазинів).

💗 Пакування : йде в стандартній коробочці Мак,а самі тіні в скляній баночці з важкою кришечкою пластику. Виглядає ммм класно. Плюс нічого не брудниться. І плюс скло прям товсте й переживає подорожі спокійно.

💗 Відтінки : палітра налічує достатньо багато різних,але в Україні їх є буквально пару. Ось зараз тільки завезли декілька ще,включаючи мій.

Мій відтінок Taylor Gray це щось між коричневим та сірим,щось типу тауп. Дає легку тінь,і більше на них я нічого не наношу. Цей відтінок я чекала 1,5року. Вже думала,що поїду в Ізраїль цього літа чисто за ним (ну смішно і дорого),бо марила ним. Але ось на цьому тижні він раз і зʼявився. Я не могла повірити своїм очам. Правда? Да,правда 😂 (мем якщо що)

💗 Консистенція : мʼяка,ніжна,але не надто. Я б сказала трохи схоже на кремові Мейбелін. Спокійно набираються на всі пензлі,блендер та палець. Пігментація 10/10

💗 Стійкість : по-перше,не западає в складки повіки та зморшки,максимум на сильному сонці й ближче до вечора можна побачити одну смужечку,яку легко пальцем підтерти. Я б сказала цілий день до ночі тінь зі мною )

😔 Ціна : дорого. Але моя б колишня директорка спитала "а що у вашому розумінні дорого?" )

Але дорого хах. 1190,але безкоштовна доставка й ще поклали пробник парфуму.

Але така точно ціна й за кордоном,тому,маємо що маємо й танцюємо під скачки долару.

З урахуванням того,що продукту багато й термін у нього 3роки (ну у мене 2,але зроблю вигляд,що не засмучена й рада й тому),то це вигідний вклад в якісну штуку.

На інший відтінок щось типу грн 900+.

10/10 Рекомендую точно 🫶🏻

П.с. Лайфхак з сухими кремовими тінями (засохлими точніше) - крапля косметичного масла і реанімуємо тіні. Буде трохи мокрий ефект масляний,але не менш гарний.

MAC Prolongwear Paint Pot
MAC Prolongwear Paint Pot

Немає слів,щоб передати які гарні хах

При денному і штучному освітленні

Чесно кажучи,не гралася з фото,бо по правді зараз не до того,і зараз повіки сухо ваті,тому не прям вау я зробила все. Чисто мазок на не зволожені очі

Просто для порівняння