Ірина 🦋

Про популярну щітку для волосся Janeke Superbrush

Про популярну щітку для волосся Janeke Superbrush

Розчісування волосся – щоденний ритуал, якому ми часто не надаємо значення. Однак неправильно підібрана щітка може пошкодити структуру волосся та спровокувати появу посічених кінчиків.

На початку у мене з'явилася щітка Tangle Teezer The Ultimate Detangler конкурент щітки Janeke, про неї я вже розповідала https://club.makeup.com.ua/post/37084/

Їй уже 3 роки, з нею все в порядку, але мені потрібна була ще одна щітка, я вирішила цього разу взяти щось нове і зупинилася її конкуренті Janeke.

Італійський бренд Janeke особливу увагу приділяють матеріалам та дизайну, тому гребінці дуже довговічні, зручні у використанні та радують своїм зовнішнім виглядом. Щітка Janeke Superbrush має закруглені зубчики, не травмує шкіру голови і підходить для використання на вологому та сухому волоссі. Невеликі отвори в основі виконують одразу кілька функцій: полегшують вагу та допомагають гарячому повітрю, при використанні фена, рівномірно розподілятися по всій довжині волосся. Щітка Janeke не електризує і не вириває волосся. Легко і без пошкоджень розплутує сухі та вологі пасма. Також неї ефективно робити масаж голови.

Порівняння

Розмір Janeke 20*8см, Tangle Teezer 22 × 6.5

Обидві щітки виготовлені з якісного пластику, не мають запаху, зручно тримати в руці.
У Janeke зубці товщі, закругленіші, але вони далі розташовані і їх менше ніж у Tangle Teezer. Так само мені здається що вони трохи м'якші у Janeke, aле можливо це лише здається через різну конструкцію зубчиків. У Janeke є плюс, що їй можна розчісувати не тільки мокре волосся, але й укладати волосся з феном, Tange Teezer для цього не призначена.

Але я не роблю укладання цими щітками, для цього я маю термобраш від Olivia Garden

Обидві щітки моє пряме волосся розчісують добре, волосся не видерають, плутається воно в мене дуже рідко.

Ціна на ці щітки приблизно однакова 💰

Мені все ж більше подобається щітка від Tangle Teezer, через те, що у неї зубчики розташовані густіше, масаж голови для мене виходить краще, Janeke я практично не відчуваю, коли розчісуюсь їй, але комусь можливо саме це і сподобається більше.

А яка з ціх щіток більш подобається вам?

Про популярну щітку для волосся Janeke Superbrush
Про популярну щітку для волосся Janeke Superbrush
Про популярну щітку для волосся Janeke Superbrush