Alyona Fedyk

Моє літнє б’юті-відкриття: Paese Glowerous Limited Edition

Моє літнє б’юті-відкриття: Paese Glowerous Limited Edition

Я закохалась. Так-так, мова звісно про нове б’юті-захоплення, в якому я знайшла все, що мені потрібно було для сяйливих образів. Пам’ятаєте мої хвалебні оди хайлайтеру від Milani? Так от він втратив мою любов, зрозумівши, що “тягатись” з цим діамантом точно не варто:)

Вона дивовижна. Я знайшла безліч переваг, які дійсно зробили цей продукт мегакрутим і дієвим.

  • Відтінок-хамелеон. Він реально стає прозорим, як тільки торкається шкіри. Мій відтінок 02 Gold. У флаконі здається темно-рожевим, що одразу стало для мене неприємним сюрпризом. Але як тільки ти розтираєш його по шкірі, він залишає чистий вологий фініш, без будь-якого відтінку. Так, на руці може здатись, що він кольору шампань з легким рожевим відливом, але повірте, незначна кількість засобу розтирається до прозорого глянцю.
  • Текстура супермілка, без відчутних частинок. Розтирається в нуль і абсолютно не пилить, як це “дозволяють” собі інші розсипчасті хайлайтери.
  • Дуже вологий фініш. Здалеку шкіра виглядає так, ніби ви змочили її водою, і цей ефект, зізнаюсь, нереально мені подобається. Зблизька – це мікросяйво, яке виглядає делікатно та ніжно.
  • Економічність. Розхід мінімальний. Я ледь торкаюся пензлем поверхні, іноді навіть на кришечці, бо хайлайтер дууууже гарно тушується. Ніяких плям і нерівних бліків, обіцяю!

Чи є мінуси? Так, один, і незначний. Він не заважає мені кайфувати від використання цього “діаманта”. Мова йде про захисну пуховку чи спонжик. Є лише слюда, яка з першим використанням, звісно, знімається, а далі вже як є. Саме тому кришечка для мене – це поверхня, з якої я знімаю самі “вершки”:) Напевно, так буде і у вас.

Але ж погодьтесь, він неймовірний! Лімітована версія… Саме тому, напевно, вона така крута.