Ta_nyaaaaaaa

Парфумований міст для тіла Sweet Gossip… ну дууууже специфічний

Парфумований міст для тіла Sweet Gossip… ну дууууже специфічний
Парфумований міст для тіла Sweet Gossip… ну дууууже специфічний

Минулого разу я розповідала про міст Coquette Bloom 🌸, який заполонив мож серце - https://club.makeup.com.ua/post/40760/

Міст Sweet Gossip 💙 зацікавив мене відразу знайомими нотами в описі. Так як усі попередні дюпи Fleur Narcotique мені дуже подобались, я вирішила обрати саме цей аромат як один із нових.

Пакування і дизайн «Солодких пліток» повторює попередній, відмінність лише у кольорах. Якщо у попередньому було все рожеве, за виключенням кришечки, то у цьому все блакитне.

Дозатор такий же і працює однаково гарно.

А об‘єму 100 мл вистачить надовго.

Від аромату Sweet Gossip я очікувала передусім квітковість з легкими фруктами.

Натомість він розкривається доволі солодкими фруктами з тропічними нотами. Однак це не просто персик і лічі (від нього і тропічність), а їх тепла, дуже солодка, аж м‘яка, наче переспіла м‘якоть 🫣

Чесно кажучи, така фруктова насиченість мені не дуже до душі. Напевно через неї зовсім не відчувається хоч якась кислинка чи свіжість бергамоту.

Приблизно через 15 хвилин аромат різко перетікає у квітковість, а кошик з фруктами переходить на другий план, даючи про себе знати час від часу аж до стирання аромату.

Тут уже чітко відчувається терпкість півонії з жасмином, які приховані за мускусно-деревинною вуаллю. Час від часу, такий букет теж здається таким, що уже має декілька днів🫣 Чому губиться квіткова свіжість сказати складно. Чи така формула, чи переспілий персик з тропічним лічі дають такий ефект, бо є доволі потужними…

Особисто для мене якби першої фруктової частини не було, або вона була хоча тихіша, м’якша і СВІЖІША, то аромат сподобався б набагато більше.

Хоча цей різкий перехід дійсно нагадує якісь несподівані новинки, плітки, яких ми зовсім не очікуємо.

Sweet Gossip - це однозначно більш вечірній аромат. Він не класично солодкий через ванільність чи щось десертне, він солодкий за рахунок персика і лічі. Тропічний фрукт тут наче і звучить у тему, але можливо надто голосно.

Стійкість аромату приблизно така ж, як і в попереднього. Гарно тримається на одязі, а на тілі години 3-4 доволі яскраво.

Цей аромат не поганий, ні. Однак його точно слід підбирати під настрій. А ще краще - під сукупність настрою, вдалого прохолодного вечора і гарну компанію.

За собою помічала, що у якийсь день аромат здавався жахливим і фруктово-приторним (у той час, як я очікувала передусім квітковості), а у якийсь день доволі доречним, грайливим.

Певна схожість з Fleur Narcotique дійсно є, але як на мене трішки перебір з фруктами.

Можливо я його досі не розгадала, але на даний час за 1,5 тижні використання враження такі.

Більше рука тягнеться до Coquette Bloom, от він дійсно саме мій аромат 🫶🏻

Sweet Gossip - це більше для поціновувачів саме фруктових ароматів 🍑