MAXIMOVA🌷

Дуже-дуже сподобалась!

Дуже-дуже сподобалась!

Я дуже люблю використовувати маски в рутині, це така собі медитація і піклування про свою шкіру водночас. А з масками від Joko Blend це ще й завжли ефективно🫶 Сьогодні розкажу більш детально та поділюсь враженнями про гідрогелеву маску.

Дане саше на 20 грам - це порція для одного використання. Бачу у відгуках дівчата пишуть, що розділяють на декілька раз, я так не роблю, мені об’єму якраз достатньо на один раз. У відео ви можете добре розглянути суху структуру маски, це дуже-дуже мілкий порошок в складі якого є сухі пелюсточки тої самої календули😊 Аромат дуже приємний, квітковий, натуральний.

Порошок засипаю в суху мисочку (раджу завести окрему ємність для масок, це дуже зручно, закріплюю її в товарах) та додаю за інструкцією ледь теплу воду в об’ємі 70г. Далі потрібно діяти швидко, замішуємо лопаткою все до більш-менш однорідної консистенції, у мене зазвичай залишається трошки комочків, то не страшно)) і наносимо лопаткою все на обличчя товстеньким шаром.

Маска досить швидко схватується на обличчі утворюючи густу гелеву мономаску😊

Дуже-дуже сподобалась!

Ефек який мені дуже подобається, особливо влітку - це охолодження, воно приємне і довготривале. Також обожнюю зволоження, під маскою в контакті з шкірою утворюється волога, яка насичує та надає пружності. Варто також відзначити висвітлювальний ефект та більш гладкий рельєф шкіри.

Маску на обличчі витримую 20-25 хвилин, бажано в цей час лягти і відпочити☺️

Знімаю її одним шаром, дуже просто. Якщо після альгінатних масок у мене трошки можуть залишатись маленькі ділянки де маска не знялась, то гідрогелева завжди повністю відходить одним пластом.

Раджу до використання такий цікавий формат масок, особливо якщо ви полюбляєте різноманітний догляд🧡