Yuriivna

Безсульфатний шампунь Joko Blend

Безсульфатний шампунь Joko Blend


Я отримала пробник у подарунок до замовлення,а коли прийшов час,згадала про нього,адже мені самій цікаво його протестувати,мені важливо щоб шампунь добре очищував.

З приводу пакування повнорозмірного шампуню я не можу,нажаль нічого написати,бо маю лише тільки пробник,тому пакування пробника мене повністю влаштовує,навіть не потрібно були ножиці,пакетик зручно відкривається.
Шампунь має прозорий колір та рідку консистенцію,одного пробнику мені вистачило помити голову один раз (шампунь застосовую двічі).

Піниться шампунь дуже активно,проте мені не дуже сподобався аромат,він є кислим та різким,але на волоссі зовсім не залишається,він відчувається тільки при самому митті вже.
У складі є
- екстракт розмарину 🌿
- молочна кислота 🥛
- пантенол ✅
- аллантоїн ✅
- ламінарія 🍃
- парфумерну віддішку

Я маю жирний тип шкіри голови,тому не всі шампуні можуть дати гарне очищення.Не хочется ходити з відчуттям,що все ж таки недостатньо або неякісне очищення.

Проте,цей шампунь з головним критерієм -очищення,впорався на 100%

Волосся після шампуню візуально виглядає свіжим,живим та розсипчастим.Я як прихильниця жирного типу шкіри голови,задоволена результатом після.Цей шампунь надав лагідне та якісне очищення,тому це вагома причина уважно придивитися до повнорозмірного формату.