Ta_nyaaaaaaa

Набір, який точно сподобається тобі!)

Про кожен засіб з набору я уже розповідала, а тепер хочу підсумувати і зосередитись на деталях оформлення набору.

Розпочну з того, що коробка з вмістом запакована дуже надійно, бо зверху була захисна плівка.

На коробці вся інформація про обидва продукти: склад, спосіб використання, особливості.

Також виглядає доволі стильно, компактно.

Н�абір, який точно сподобається тобі!)

Всередині 2 баночки (пудра та скатка) знаходяться у бавовняному брендованому мішечку. Він виглядає доволі стильно, є на краденим і приємний на дотик.

Стягується за допомогою чорної стрічки.

Круто, що потім можна використовувати мішечок як косметичку, брати кудись із собою, бо не займає багато місця.

⚪️ ідеально підійшла чутливій шкірі

⚪️ дуже м‘яка, не травмує шкіру

⚪️ очищення також дуже делікатне, тому дуже жирній шкірі такого може бути недостатньо

⚪️ дозатор для мене трохи проблемний, бо треба натискати на баночку, яка може «плюхнути» забагато пудри

⚪️ має дуже приємний аромат

⚪️ після використання шкіра наполірована, пори світліші, дуже гладенька і шовковиста

Відгук повністю 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/40183/

⚪️ зручний дозатор

⚪️ має гарний склад, активи: вітамін С, гліколева та молочна кислоти

⚪️ також чудово підійшов чутливій проблемній шкірі

⚪️ полірує, очищає, відлущує шкіру дуже делікатно, але ЕФЕКТИВНО

⚪️ надає рівномірний тон шкірі

⚪️ допомагає позбутися висипань

⚪️ ефективний з першого використання, результат помітний відразу!

Пілінг-скатка підкорила моє серце тим, що стан шкіри після початку її використання (і в комбо з пудрою) суттєво покращився.

Відгук повністю 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/40667/

Цей набір я можу радити як на подарунок, так і для себе коханих 🫶🏻 Він бюджетний, ефективний і підійде абсолютно усім. Це той варіант, коли хочеться обрати щось якісне і не прогадати 😉