Мої улюблені The Ordinary

Мої улюблені The Ordinary

Буду описувати з ліва на право. 😎

1. AHA 30%+ BHA 2% Peeling Solution.

Популярний "кровавий пілін" для обличчя. Наношу 1-2 рази у тиждень на 10хв. Ефект чудовий. Свіжа шкіра, матова, без блиску. Користуюсь вже більше ніж пів року, тому дійсно крутий. Але обережно, адже з іншими кислотними засобами може викликати висипи.

2. L-Ascorbic Acid Powder.

Незрозуміла назва на перший погляд, але це чистий вітамін С. Змішую його з сироваткою на водній основі і, о чудо, матова шкіра. Єдине що мені не дуже подобається, що після нього важко щось нанести, все скочується. Але ефект висвітлення є. Особливо якщо користуватись регулярно.

3. Natural Mousturizing Factors.

Легкий крем. Від нього нічого не очікувала, але висипів не викликав, поглинається швидко і не блистить відразу. Але і не матує. Використовую після сироваток.

4. Pictogenol 5%.

Мій особистий фаворит. Спочатку незрозуміла його, але коли побачила за кілька тижнів зменшення чорних цяток - полюбила. Має олійну текстуру, темний (коричневий), але дуже крутий. Розмір 15м потішив, адже розхід всього 2-3 каплі. Ефект дуже класний - сяюча шкіра, оксамитова та наповнена. Ефекту відразу не буде, але якщо зачекати кілька тижнів, буде диво.

5. Hyalurpnic Acid 2% + B5.

Саме цю сироватку змішую з вітаміном С. А сама по собі вона прозора, гелеподібна. Не викликала подразнень, наповнює шкіру зволоженням і чудово справляється з жирністю. Закриваю її кремом. Ефекту маски від самої сироватки не має.