Безсульфатний шампунь від українського бренду Meloni
варто чи ні?
Shampoo Hair Rescue створений спеціально для волосся проти випадіння з ніацинамідом та пребіотиком.
Він делікатно очищує та регулює виділення себуму.
- Безсульфатний
- На основі натуральних рослинних екстрактів (кропива, деревій, шавлія, м’ята, розмарин, лимонник)
- Підходить для щоденного використання
Склад:
🍋 Ніацинамід
ефективно стимулює кровообіг, значно покращує живлення волосяних цибулинок, скорочує випадіння та збільшує густину волосся.
🍋 Biolin P
пробіотик нового покоління, що регулює виділення себуму, оптимізує pH шкіри голови, знімає запалення та подразнення, підвищує захисні функції дерми, насичує корисними мікроелементами.
🍋 Провітамін В5
лікує себорею та нормалізує роботу сальних залоз, збільшує товщину волосся (до 10%), відновлює пошкоджену структуру.
🍋 Гідролізат пшениці
вкриває волосинки тонкою плівкою, що захищає від пересихання. Запобігає ламкість, знижує наелектризованість, збільшує товщину, допомагає повернути гнучкість та природний блиск.
Мої враження
Аромат:
Він мені пахне лимончиком, саме тому на фото ви можете побачити)
Текстура:
Дуже легка та досить ріденька, яка добре вспінюється.
Я як людина, яка в теплу пору голову миє щодня можу сказати, що він реально чудово працює. Бо моя голова тримається 1,5 дні чистою. Це для мене досить велике досягнення, бо в мене взагалі майже немає об'єму на волоссі і воно дуже швидко жирниться в жарку погоду.
Чому обрала для себе саме цю лінійку?
Бо в мене останнім часом стало досить сухе волосся та почало випадати трішки більше ніж зазвичай. Я думаю, що це сонечко почало його так пересушувати. Тому хоч якось намагаюся виправити ситуацію.
Цей шампунь - це другий безсульфатний, який я спробувала. Перший мені не підйшов, дуже заплутував волосся. Тому я досить скептично була спочатку налаштована до цього, але він відкинув всі сумніви та підкорив мене ароматом, дизайном та дієвістю.
Якщо хочете спробувати безсульфатні засоби, раджу звернути увагу!
Користувалися безсульфатними шампунями?
Коментарі (0)