Глиняна маска Joko Blend
Joko Blend White Clay Mask
Я люблю глиняні маски, вони добре очищують та приводять до ладу мою комбіновану шкіру. Особливо чудово усувають зайвий себум в Т-зоні. З таким видом масок діє головне правило: не дай їй засохнути!
Спосіб застосування
Тут все просто. Розводимо порошок з водою 1:1, 10 г маски + 10 г ледь теплої води і замішуємо лопаткою. Все без проблем поєднується в практично однорідну масу.
В саше всього 20 г продукту, тому одного пакетику вистачає на два використання.
У відео можете розглянути консистенцію у сухому вигляді та розведеному з водою - пастоподібному.
Враження
Маска має легкий солодкуватий аромат з легким натуральним запахом глини.
Її легко розподіляти лопаткою по обличчю, вона прохолодна та приємно огортає шкіру. Шар виходить досить товстенький і це дозволяє спокійно витримати її 10-15 хвилин на обличчі без засихання.
Як тільки по краях, де шар тонший, маска починає трошки схватуватись я її змиваю. Тут трошки прийдеться потрудитись, я допомагаю собі ватними дисками, вони швидше знімають шар глини.
Висн овки
Після змивання шкіра очищена, на ній зовсім не відчувається масного сліду. Бархатиста і ніжна на дотик. Візуально здається вирівнявся трохи тон. Моя шкіра справді любить такі глиняні спа. Хочу ще спробувати чорну глину від цього бренду😊
Після маски нанесла сироватку з пептидами Joko Blend Complex Renewal Serum та спф і насолоджувалась результатом!🤍
Коментарі (0)