khoroshaeva

Невагомий BB крем - знахідка для літа)

Невагомий BB крем - знахідка для літа)
Невагомий BB крем - знахідка для літа)
Невагомий BB крем - знахідка для літа)
Невагомий BB крем - знахідка для літа)

Всім привіт✌️

У челенджі про 5 кроків до яскравого літа я розповіла, що влітку преходшу на легкі текстури та у макіяжі починаю використовувати BB-креми. На це літо я обрала BB-крем Smooth Skin 24H у відтінку №21 від Bless Beauty, хочу розповісти про нього докладніше, бо він вартує вашої уваги👇

BB-крем представлений у класичній тубі з м'якого пластику. Вона досить компактна, тому поміститься навіть у саму маленьку косметичку).

Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.

Дозатор у вигляді "носика", економічно виділяє крем, не "плюється" і не забивається.

Об'єм: 40 мл, витрата економічна.

  • Консистенція кремова, доволі щільна, крапля тримає свою форму на руці і не розтікається. На дотик м'яка та гладка. Не жирна та не олійна, але в'язкувата. При цьому рухлива і дуже пластична.
  • Аромат не яскраво виражений. Відчуваю в ньому приємні, трав'янисті нотки. Запах повністю йде після нанесення макіяжу, тому не викликає жодного дискомфорту.

Я обрала відтінок №21 "Light Beige", виробник зазначає, що цей відтінок підійде для дуже світлої шкіри, а моя шкіра саме такою і є).

Відтінок світло-бежевий з дуже теплим, жовто-пісковим підтоном. Важливо зазначити, що відтінок змінює свій підтон в залежності від освітлення. На сонечку він більш теплий, жовтуватий, а от при денному світлі - більш бежевий з легкою теплинкою. Також, відтінок дуже гарно підлаштовується під тон шкіри, тому не лежить маскою та не виглядає надто жовтим.

Додаю фото відтінка під різним освітленням, щоб було зрозуміло про що я кажу, тому гортайте серію).

* Ще хочу зазначити, що на makeup свотч відтінку виглядає більш холодним, навіть бежево-сірим, то все через передачу кольору, яка може змінюватися в залежності від екрану. Більш детальні та реалістичні свотчі відтінку я знайшла у соц.мережах бренду, тому жовтий підтон мене не здивував).

Я наношу ВВ-крем вологим спонжем. В такий спосіб, він добре розподіляється по шкірі, не залипає, не застигає на повітрі. Крем не скочується, легко піддається розтушовці. Нанесення рівномірне, без плям та смуг.

Перші 5 хвилин після нанесення відтінок здається надто теплим, але вже за 7-8 хвилин він відмінно підлаштовується під тон шкіри і зайва жовтизна йде, що можна побачити на останньому колажі).

Окремо хочу зазначити, що BB крем Bless Beauty Smooth Skin 24H не окислюється на обличчі протягом дня.

ВВ не підкреслює текстуру шкіри, не виділяє лущення, не провалюється в пори, складки та зморшки. Лежить абсолютно невагомо та комфортно, що дуже важливо влітку. Не можу сказати, що він лежить як друга шкіра, але й ефекту маски не створює.

Щільність покриття від легкого до середнього (якщо нашаровувати). Крем не тільки ідеально вирівнює тон шкіри, але й добре маскує легкі недосконалості (почервоніння, сліди постакне, моє вітіліго та ін.).

Фініш: вологий з гарним, помірним сяйвом. Хочу зазначити, що сяйво виглядає дісно природньо та дуже освіжає макіяж, не так як у Lamel Smart Skin, де сяйво більше схоже на жир🤣.

Фіксація пудрою мені здається не обов'язковою, але хочу зазначити, що BB не конфліктує з сухими текстурами, поверх нього можна наносити і хайлайтер, і бронзер, і рум'яна, все чудово лежить та розтушовується без залипань.

Стійкість: 8-10 годин тримається добре, не стимулює активної роботи сальних залоз, не скочується і не забивається в пори.

  • Легкість у нанесенні, раз-два і готово)
  • Добре розтушовується, рівномірно лягає і підлаштовується під тон шкіри.
  • Не скочується і не окислюється.
  • Природний фініш із гарним, помірним сяйвом.
  • Не вимагає обов'язкового припудрювання, але й не конфліктує з сухими текстурами.
  • Гарно вирівнює тон шкіри.
  • Маскує легкі недосконалості.
  • Не липкий та не жирний, абсолютно невагомий на шкірі.
  • Доволі стійкий.
  • Економічна витрата та дуже приємна ціна)
  • Не викликав жодних алергічних реакцій, не спровокував активної роботи сальних залоз.

Дійсно гарний BB-крем, який хочеться повторити👌

Дякую за увагу💕