Kizza

TRESemme Purify and hydrate sculp scrub

TRESemme Purify and hydrate sculp scrub

Невеличка преамбула: я пухан з нормальною шкірою голови, рідко буває лупа, жирниться десь за 3-4 дні.

Шкіра не чутлива, дерматитів, чи інших не комфортних станів теж не маю.

Але я помітила, що навіть після миття голови було відчуття ніби щось не так, і ніби сама шкіра брудна. Я грішу на те, що користувалась шампунем , який не давав хорошого очищення.

Тому вирішила, що мені необхідно спробувати скраб для шкіри голови для кращого очищення.

Склад я особливо розбирати не буду - але про активи краще сказати заздалегідь. Активи - ментол і каолін покликані регулювати виділення шкірного сала, підсушити і освіжити шкіру голови.

Скрабинки доволі гострі.

Тому одразу тут проходять повз люди з сухою шкірою, з лупою, з чутливою шкірою, з дерматитами а також з алергіями на складові даного продукту.

Отак - прям в першому блоці взяла і відкинула доволі велику частину людства 😅

Консистенція - пружно-соплива.

Скрабинок багато, вони доволі тверденькі.

Мені, як волохатій людині краще намастити даний продукт на руки тонким шаром і потім швиденько, але лагідно запускати руки у волосся масуючи шкіру голови.

Виробник рекомендує масажувати голову протягом 1 хвилини з чим я згодна на 100%, адже можна отримати замість ефекту скрипучого очищення пересушення шкіри, свербіж і лупу 😬

Чи рекомендую я даний засіб?

Як глибоке очищення раз на тиждень-другий - то так.

Звісно, протестувала засіб і на чоловіку, і на мамі у яких голови доволі швидко жирняться. Скажімо так: день, а то і два фори до миття голови даний засіб дає.

Також додає об'єму, через добру "просушку" шкірного сала. Голова після нього відчувається скрипучо-чистою, а волосся розсипчасте.

Якщо ви регулярно користуєтесь шкребками для голови, або пілінгами і гоммажами - то даний засіб Вам не треба. Так само краще оминати його якщо у Вас дуже чутлива і ніжна шкіра голови.

Але якщо ви відчуваєте, що Вам не вистачає очищення, а сидіти-чекати-вибирати ідеальний гомаж не маєте часу можна забігти в будь який магазин і придбати дану банку.

Як не підійде на волосся - можна сміливо мастити на тіло😂

З мінусів для мене - треба багато води, щоб вимити його. Хоч це і прешампунь, іноді піни від другого кроку може не вистачити, щоб забрати всі скрабинки. Але якщо ви ще після шампуню використовуєте змивні кроки, то можна не хвилюватись - всі скрабинки вимоються 🎉

Отакий допис вийшов) Сьогодні без мого обличчя, але далі нас чекають огляди на декоративки, тому ще побачимось 😉

До зустрічі в нових дописах та луксах 🥰

Дякую за увагу ❤️

02 серпня, 2024
Kizza
02 серпня, 2024