MAXIMOVA🌷

Це вау! Відгук на всю лінійку Metal Detox

Це вау! Відгук на всю лінійку Metal Detox
Це вау! Відгук на всю лінійку Metal Detox

Одразу скажу, що тільки довготривале використання може проявити саме той ефект запобігання ламкості на небажаної зміни кольору. З моєю довжиною волосся і тим, що я промиваю його завжди двійчі цього набору повноцінно вистачило на чотири застосування (хоча за бажанням та коротшою довжиною його може вистачити і на довше). Тому я поділюсь з вами враженнями від візуального ефекту та станом волосся після використання.

У відео можете розглянути волосся одразу після використання цієї лінійки. Воно просто висушене феном без вирівнювання.

Однозначно можу сказали, що ця лінійка справляє вау-ефект на моє волосся🤩 Воно від природи рівне, але без гарного догляду буде пухнастим, плутатиметься, магнітиметиться і не буде розсипчастим.

Лінійка Metal Detox надає легке розчісування, рівнесеньке волосся після сушки звичайним феном, гарне обтяження (в хорошому сенсі) і чудовий блиск🖤

Це вау! Відгук на всю лінійку Metal Detox

На секундочку зупинюсь на дизайні всієї лінійки. Повнорозмірки звичайно шикарні але і мініатюри виглядають дуже стильно, це варто відзначити😊

В комплекті була брошурка в якій зрозуміло розписана схема використання та черговість баночок покроково.

Тому далі буде детальніше про кожен продукт в правильній послідовності використання.

Пре-шампунь-догляд Detox розроблений щоб уникнути згубного впливу металів у водопровідній воді. Запатентована технологія забезпечує детоксикацію металів, не дозволяючи накопичуватися, погіршувати стан та зовнішній вигляд пасм.

Спосіб використування: мочимо волосся, відтискаємо лишню воду, розділяємо на дві частини. Наносимо по довжині продукт та емульгуємо 1-2 хвилини до утворення легкої піни. Не потребує додаткового часу, миттєва дія. Не змиваємо.

Враження: цей етап не викликає особливого захвату, просто вологе волосся в піні))

Далі за методикою шарування наносимо шампунь Метал Детокс поверх пре-шампуню–догляду, вспінюємо та змиваємо.

Враження: ось тут вже починається спецефекти. Шампунь в цьому пре- поєднанні мені дуже сподобався. Він дуже добре піниться і використовувати потрібно зовсім трошки, тому точно можу сказати, що він буде економним. Гарно промиває волосся але без ефекту «до скрипу». Після сушіння є приємне відчуття чистоти, свіжості вистачає як завжди на два дні.

Спосіб використання: наносимо на віджате від зайвої води волосся по всій довжині. Залишаємо на 1 хвилину. Я витримувала довше, десь 5 хв.

Враження: знаєте, коли ви використовуєте гарний догляд, то навіть на етапі змивання маски ви вже відчуваєте, яке круте м’яке, гладеньке і розплутане волосся. Ось це саме той в падок! За консистенцією вона дуже густа, добре розподіляється по волоссю.

Я обожнюю незмивашки! Даний крем потрібно нанести на підсушуне рушником волосся по всій довжині. Я використовувала пів саше. Цікава особливість, виробник заявляє, що регулярне використання цього крему збільшить стійкість кольору до 8-ми тижнів, а також допоможе впоратися із проблемою ламкості. Пасма стануть більш слухняними, легше розчісуватимуться та матимуть розкішний здоровий блиск.

Я точно помітила легке розчісування! З цим проблем взагалі не було.

Заявлено, що олійка надасть волоссю необхідне живлення, блиск та захист, не обтяжуючи його. Неповторна текстура в процесі нанесення трансформується з олієподібної у водяну, оскільки в'язкість консистенції зменшується більш ніж у 10 разів.

Враження: олійка має жовтий колір та досить густу консистенцію. Коли наносила її на кінчики не помітила за відчуттями «трансформації»😅 але за враженнями, якщо нанести більшу кількість ніж потрібно вона обтяжить волосся. Я використовувала пів саше (1мл) цього було достатньо.

Кінчики виглядають супер «живими», зволожені блискучі і м’якенькі, навіть на другий день!

Єдиним мінусом, не катастрофічним але все ж зазначу - став аромат. За описом він звучить так «аромат гами з цитрусовими, деревними та мускусними нотками зробить досвід використання лінійки дійсно незабутнім».

Аромат цікавий і небанальний однозначно! Я б не сказала, що він мені зовсім не подобається але звучить він занадто по-чоловічому, ніби в ньому є нотки чоловічого гелю для гоління😅 І я його відчуваю навіть на другий день. Звичайно все індивідуально, особливо з ароматами.

В цілому протягом всих днів, що я користувалась лінійкою - волосся виглядало ши-кар-но! Я задоволена ефектом цих продуктів!🖤