Anna_feerie

Хімічні vs фізичні фільтри

Сьогодні хочу розказати, а головне показати, як відчуваються та виглядають на моїй шкірі два види санскрінів – Beauty of Joseon на сучасних хімічних та Skin1004 на фізичних фільтрах. Тисність «Дізнатись більше», щоб побачити фото та повний відгук.

Почну з того, що обидва SPF підходять чутливій шкірі, вони не викликають в мене ані подразнень, ані почервонінь. Але мають різну консистенцію та, відповідно, вигляд при нанесенні.

Легендарний BOJ мені подобається своєю легкою текстурою, сяйним фінішем а головне – наявністю пробіотиків в складі, завдяки чому він класно зволожує та навіть заспокоює шкіру. На нього гарно лягають будь-які тональні засоби (як рідкі, так і сухі текстури), жирний блиск з’являється за 3-4 години (але для мене влітку це норма).

Skin1004 по текстурі більш щільний, це й не дивно, адже він побудований на мінеральних фільтрах, які трохи вибілюють. На засмаглій шкірі це може бути доволі помітно, проте на моїй світлій виглядає, як легкий праймер з блюром – так, обличчя стає трохи світлішим, та в загальному образі це на настільки помітно, щоб люди показували пальцем на вулиці😆)). Фініш в нього ближче до сатинового - не матовий, але вже і не глоу.

З фізиками є ще одна проблема – макіяж. Оскільки санскрін більш щільний та трохи в’язкий, то на ньому можуть залипати матові та фіксуючі текстури. Але в мене є універсальний солдат, який чудово дружить зі Skin1004, в найближчих дописах покажу, як він лягає саме на цей санкрін🤗.

Якщо підсумувати - то обидва креми цілком підходять моїй реактивній шкірі, я чергую їх в повсякденному використанні і можу сказати, що свої функції вони виконують добре👌.