Anna_feerie

Ефективний гель з одним великим АЛЕ

Ефективний гель з одним великим АЛЕ
Ефективний гель з одним великим АЛЕ

Мініатюру гелю Vichy Normaderm я отримала в подарунок (була акція, при купівлі шампуню йшов цей засіб). Він мене дуже зацікавив, адже має класний склад та призначений в тому числі для чутливої шкіри. Чому він мені не підійшов та для кого стане ідеальним - читайте далі (тисніть "Дізнатись більше", щоб розгорнути відгук).

Ефективний гель з одним великим АЛЕ

Гель містить м'які ПАР, що не може не радувати, та окрім них ще багато активів:

- саліцилова кислота очищує пори, матує шкіру та бореться з недосконалістями;

- цинк підсушує висипання;

- лізати біфідобактерій піклуються про захисний бар'єр шкіри;

- гліцерин відповідає за зволоження.

Гель прозорий з приємним свіжо-ментоловим ароматом. Піниться дуже добре, тому розхід економний. Очищує максимально якісно, після змивання мої пори стають не просто світлішими, а й візуально виглядають меншими...

Тоді що ж тобі не так, спитаєте ви? Справа в тому, що незважаючи на м'яку формулу цей гель порушує мій епідермальний бар'єр 😢. І це максимально сумно, адже його ефекти мені так сподобались! Проте максимум, як я можу його використовувати - це раз на тиждень в якості глибокого очищення, а потім бажано закрити відновлюючим кремом або нічною маскою.

Бо коли я кілька днів підряд вмивалась Vichy Normaderm ввечері, то отримала почервоніння та печіння - а це зовсім не добре для людини, що так ретельно відновлює шкіру з розацеа 🤷.

Тож, якщо у вас нормальна/комбінована/жирна шкіра зі здоровою бар'єрною функцією - даний гель може стати мастхевом на літо і не тільки! Він ідеально очищує, звужує пори та в довготривалій перспективі працюватиме на зменшення висипань.

Якщо ж ви такий само чутливошкірик, як і я, то краще почати з мініатюри (в разі чого завжди можна використати для миття спини/плечей) або зверніть увагу ось на цей засіб, він такрж з саліциловою кислотою і мені підійшов краще: https://club.makeup.com.ua/post/5546/ .