Blondie_rs

Mermade Glow Up: мерехтлива сироватка-хайлайтер

Mermade Glow Up: мерехтлива сироватка-хайлайтер

Всім привіт! Розпочнемо недільний ранок з прекрасного. Я приїхала до рідного міста на вихідні, набираюсь сил та натхнення. А ще - підготувала вам дуже рожевий, зефірний допис про шиммерну цікавинку ✨ Всі ми хочемо влітку мерехтіти, тому дістаємо свої улюблені засоби з блискітками та вперед за діло. Всіма улюблений український бренд MERMADE вирішив додати мерехтіння в зволожуючу сироватку для обличчя, про яку сьогодні й піде мова. Я люблю засоби з посиленим сяючим ефектом (не боюсь блиску та сяйва); проте крем-сироватка від Thank You Farmer з рисової серії видалась мені надто масляною та дратівливою. Я ціную комфорт в першу чергу, та хоча б мінімальний корисний ефект. Чесно признаюсь, до сироваток Mermade я відносилась скептично. Тож, на свій страх і ризик розпочала своє знайомство з цієї красуні.

Mermade Glow Up: мерехтлива сироватка-хайлайтер

Сироватка запакована в мінімалістичну стильну рожеву коробочку з усією необхідною інформацією; а сам продукт знаходиться в скляній баночці. Це додає продукту ваги та дороговизни. Добротна наліпка охоплює практично весь корпус. Мені дуже подобається зовнішній вигляд продукту! Можливо, на мене так впливає рожевий колір 🤤

Сироватка зручно набирається піпеткою. По текстурі продукт нагадує мені досить рідкий тональний крем. На перший погляд може здатись, що сироватка досить плотна та навіть тонуюча за рахунок однорідної мерехтливої консистенції кольору шампань. Але ні; коли її розподілити по шкірі - вона практично одразу поглинається та залишає приємний аромат абрикосово-персикового йогурту та маленькі сяючі частинки, які дуже гарно виблискують на сонці.

Ключові інгредієнти в складі:

Олії Persea Gratissima Oil [авокадо] та Helianthus Annuus Seed Oil [соняшника]; гідролізат шовку; Mica [мінерал слюди]; Glycerin, Hydroxyethyl Urea, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea [зволоження]; Ascorbyl Palmitate [антиоксидант] та Tocopherol [Вітамін Е].

Це настільки універсальний засіб з ефектом зволоження, що я деколи стала давати його навіть на шию, зону декольте та руки 😊 Перші враження не були помилковими - продукт легко та рівномірно розподіляється; зволожує та перших 2-3 хвилини залишає легке вʼязке відчуття, яке пропадає після повного поглинання. З другого боку я побачила в цьому плюс, адже стала використовувати сироватку як мерехтливу основу під макіяж [про це в наступному абзаці]. Шкіра легко зволожена, помʼякшена; а засіб не відчутний та не залишає відчуття обтяження.

Я наношу невелику кількість засобу на пальчики або одразу на обличчя; розподіляю та насолоджуюсь приємним ароматом та сяйвом ✨ Нещодавно я змішувала свій тональний з хайлайтером, щоб досягнути схожого результату. Але в мене не вийшла однорідна текстура, тож в такому випадку краще придбати засіб, який спеціально призначений для такого ефекту 😅 На першому фото - макіяж з використанням сироватки в якості бази (але ще зверху даю зволожуючий крем; він не перебиває сяйво сироватки та нікуди його не скочує). Сироватка Glow Up не забиває пори та чудово сприйнялась моєю шкірою. Я хвилювалась щодо вразливості; адже зараз використовую ретинол і не дуже хотіла урізноманітнювати продукти, які наношу на обличчя. Тим не менше, я задоволена результатом та ввела сироватку-хайлайтер на більш постійну основу; коли хочу додаткового сяйва та зволоження! А ще вона непогано працює як база під макіяж. Завдяки своїй легкій вʼязкості перших 2-3 хвилини після нанесення, вона гарно схоплює доглядовий крем та тональний. Не скочується та не дратує протягом дня.

Додаю ще невеличкий відеоогляд, де показую розпаковку, нанесення та фініш 😊 Від продукту в мене лише позитивні враження! Не дивлячись на те, що на шкірі він залишає невеличкі частинки шиммеру; вони не відчутні та не забивають пори. По тактильним відчуттям шкіра приємна, а сироватка повністю поглинається до 5 хвилин. Чудово підходить в ролі бази під макіяж. Після тривалого використання шкіра шовковиста та зволожена. Продукт також гарно поєднується з моїми доглядовими кремами, адже не має в складі ніяких агресивних активів. Я думаю, дана сироватка підійде всім типам шкіри [стосовно жирної, проблемної та реактивної; або хто не любить сяйво - індивідуально]. У мене комбінований тип (щоки схильні до сухості, а Т-зона - до незначної жирності під кінець дня). Сироватка не пришвидшує виділення себуму; а зону щік тримає зволоженою протягом дня!

Дякую, що читаєте 💞 Гарної всім неділі!