#MetalDetox #Testmakeupclub
L'Oreal Professionnel "Metal Detox"💕
Всім привіт, сьогодні ділюсь своїми враженнями, про нову лінійку для волосся від L'Oreal Professionnel "Metal Detox".
В гарному та стильному пакетику мене чекали:
- Професійний пре-шампунь-догляд для зменшення пористості та запобігання ламкості та небажаної зміни кольору
- Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору
- Професійна маска для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору
- Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору
- Професійна олійка для зменшення ламкості та проти небажаної зміни кольору
- Листівка де була інструкція щодо послідовності використання всіх засобів
Тож почнемо 1 крок!
Це пре-шампунь, ніколи раніше таким засобом не користувалась. Тож для мене він новий, і кажу одразу не зрозумілий.
Спосіб застосування від виробника:
- Розділіть вологе волосся на 2 секції. Нанесіть по довжині від 2 до 4 натисків помпи продукту, в залежності від довжини волосся.
- Розподіліть по всій довжині та кінчикам, емульгуйте 1-2 хвилини до утворення легкої піни.
- Розплутайте волосся.
- Не потребує додаткового часу, миттєва дія. Не змивайте.
- За методикою шарування нанесіть шампунь Метал Детокс поверх пре-шампуню–догляду, вспіньте та змийте.
Текстура - "густа водичка", дуже легко наноситься на вологе волосся та добре розподіляється. В контакті з водою, дає ледь помітну піну.
Аромат - дорогий парфум, відчуваються квіткові ноти та багато цитрусу, аромат однаковий у всіх засобах. Дуже мені подобається, залишається на волоссі на довго, відчуваю його на другий день.
Якщо у лінійці Absolut Repair Molecular аромат більш насичений, та більш чоловічий, то тут повне задоволення, не відмовилась би, якщо б знайшла такий парфум!
Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору
2 крок - шампунь, такий самий приємний аромат.
Текстура дуже густий гель, велике піноутворення. Дуже економічний в застосуванні.
Наносила поверх пре-шампуня, дали процедура звичайного миття.
Що хочеться відмітити на цьому етапі, що вже дуже відчувається м'якість, я без вагань розчисала волосся після цих двох засобів.
Професійна маска для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору
Маска має дуже легку, повітряну текстуру. Аромат - насичений, такий самий, як і у попередніх засобів.
Наносила на вологе волосся, після перших двох засобів. Дуже легко розподіляється, але це один засіб, з усій лінійки , який для мене не економічний, моє волосся, ніби поглинуло його в себе.
Тримала 2-3 хвилини, та змивала водою.
Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору
Тут прекрасно все, аромат - тут все ясно, гелева-кремова, легка текстура, незмивний засіб (я це обожнюю). Саше мені вістачає на два використання. Крем доволі економічний, дуже легко розподіляєт ься по волоссю. Він дуже швидко вбирається в волосся, не залишаючи ніяких слідів після себе.
Професійна олійка для зменшення ламкості та проти небажаної зміни кольору
Наостанок це олійка, в мене наразі не має жодної оліки для волосся, бо я не люблю ці жирні текстури, які завжди обтяжують моє і без цього жирне волосся. Але ця, виявилась для мене, найкращім засобом з цього чарівного пакетика.
Дорогий аромат, текстура - зовсім не жирна, на дотик мені нагадала флюїд, або щось силіконове, якась сироватка. Дуже приємна, легко розподіляється, не залишає відчуття липкості навіть на долонях.
Спосіб використання віб виробника:
Нанесіть на підсушене рушником вологе або сухе волосся по довжині та на кінчики, зробіть укладку. Не потребує змивання.
Я наносила вже на сухе волосся (подивиться як вона виглядає на кінчиках, ну це захват). Саше мені вистачило на три рази, але я олійку наносила на все волосся.
Висновок
Якщо наносити одразу всі засоби (а я так зробила один раз), звісно це дуже важко для волосся, і на другий день, я вже пішла мити волосся.
Для себе я обрала ідеальний варіант - це виключити маску або крем для волосся, тоді все ідеально.
З приводу пре-шампуня, мила з ним, та без нього, і різниці я не відчула, маю надію, що він все ж таки діє з середини, бо результат від всіх засобів вражає!
Що я отримала?!
- Дуже блискуче волосся (наче після фарбування)
- М'яке, такого м'якого волосся в мене не було
- Мені здається відтінок волосся став світлішим ( хоча я хамелеон )
- Гарно виглядають кінчики
- + Приємний парфум для волосся
- І позитивне ставлення до олійок!
Дуже задоволенна, що протестувала нові для мене засоби!
🦉
Коментарі (0)