Кре м-суфле для тіла "Кокос-Ваніль" Tink
Суцільна насолода
Я, звичайно, читала відгуки дівчат на цей засiб, а не розраховувала, що він настільки крутий, це справжня райська насолода. Мерщій натискай "Купити" поки не розібрали 😉
Ти не пожалкуєш! Чому? Розповідаю тут⬇️
Пакування та загальні характеристики
Крем-суфле придставлнно у прозорій пластиковій баночці, аналогічне пакуванню скрабів у виробника. Є пломба для зручності відкриття кришки. Баночка сама не глибока, багато місця на полиці не з аймає, але при тому доволі вмістка.
Об'єм продукту становить 250 мл. І, будь впевнена, його вистачить надовго, розхід дуже маленький. Враховуючи, що ціна 160-170 грн, крем є доволі доступним та має адекватну ціну👌
За консистенцією він густий, добре тримає форму, але такий ніжний та легкий немов взбиті вершки. За кольором такий же — білосніжний.
Аромат — солоденька суміш кокосово-молочного коктейлю з ванільними нотками.
Склад
Розповім які є корисності:
🥥Масло ши (Butyrospermum Parkii Butter) — натуральне масло, що має властивості зволоження та живлення шкіри. Воно багате вітамінами та жирними кислотами, які допомагають зберігати вологу та підтримувати м'якість шкіри.
🥥 Кокосова олія (Cocos Nucifera Oil) — відома своїми зволожуючими властивостями. Вона легко вбирається в шкіру, живлячи її і допомагаючи зберегти вологу.
🥥 Ванільний екстракт (Vanilla Planifolia Fruit Extract) – містить антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від вільних радикалів та зовнішніх шкідливих факторів. Крім того, він надає приємний аромат.
🥥 Гліцерин (Glycerin) — зволожувач, що притягає вологу до шкіри, допомагаючи підтримувати її гладкість та еластичність.
Обіцянки виробника
Коротенькі та прямолінійні:
– зволоження та пом'якшення шкіри
– живлення та догляд
Мої враження
Використовувати цей крем не те що приємно, це дивовижно. При відритті баночки у моїй голові одразу грає мелодія з реклами баунті. Асоціація дуже потужна, ця сумуш кокосу та ванілі ніжно окутує та затуманює розум.
Як ви зрозуміли я фанат кокосу у засобах та і взагалі. Але тут справа не тільки у ароматі. Крем-суфле має таку смачну текстуру, яка тане від тепла рук. Він вмить розподіляється по шкірі та вбирається буквально за секунди. Дуже добре пом'якшує і зволожує шкіру тіла, роблячи її дуже м'якою, бархатистою і сяючою. При тому без жодної плівки чи натяку на жирність.
Ви подивіться, як суха ділянка на шкірі з лучочками (яку я ледве знайшла) зникає на очах. Немає необхідності часто поновлювати, ефект зберігається на цілий день☀️
Щиро рекомендую спробувати, окрім зволоженої шкіри ви отримаєте максимум задоволення від процесу і аромату цього суфле 🥥
Ви вже пробували креми-суфле від Tink? Який аромат подобається найбільше?
Коментарі (0)