Чистикова Дар'я

Крем-суфле для тіла "Кокос-Ваніль" Tink

Крем-суфле для тіла "Кокос-Ваніль" Tink

Я, звичайно, читала відгуки дівчат на цей засiб, а не розраховувала, що він настільки крутий, це справжня райська насолода. Мерщій натискай "Купити" поки не розібрали 😉

Ти не пожалкуєш! Чому? Розповідаю тут⬇️

Пакування та загальні характеристики

Крем-суфле придставлнно у прозорій пластиковій баночці, аналогічне пакуванню скрабів у виробника. Є пломба для зручності відкриття кришки. Баночка сама не глибока, багато місця на полиці не займає, але при тому доволі вмістка.

Об'єм продукту становить 250 мл. І, будь впевнена, його вистачить надовго, розхід дуже маленький. Враховуючи, що ціна 160-170 грн, крем є доволі доступним та має адекватну ціну👌

За консистенцією він густий, добре тримає форму, але такий ніжний та легкий немов взбиті вершки. За кольором такий же — білосніжний.

Аромат — солоденька суміш кокосово-молочного коктейлю з ванільними нотками.

Склад

Розповім які є корисності:

🥥Масло ши (Butyrospermum Parkii Butter) — натуральне масло, що має властивості зволоження та живлення шкіри. Воно багате вітамінами та жирними кислотами, які допомагають зберігати вологу та підтримувати м'якість шкіри.

🥥 Кокосова олія (Cocos Nucifera Oil) — відома своїми зволожуючими властивостями. Вона легко вбирається в шкіру, живлячи її і допомагаючи зберегти вологу.

🥥 Ванільний екстракт (Vanilla Planifolia Fruit Extract) – містить антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від вільних радикалів та зовнішніх шкідливих факторів. Крім того, він надає приємний аромат.

🥥 Гліцерин (Glycerin) — зволожувач, що притягає вологу до шкіри, допомагаючи підтримувати її гладкість та еластичність.

Обіцянки виробника

Коротенькі та прямолінійні:

– зволоження та пом'якшення шкіри

– живлення та догляд

Мої враження

Використовувати цей крем не те що приємно, це дивовижно. При відритті баночки у моїй голові одразу грає мелодія з реклами баунті. Асоціація дуже потужна, ця сумуш кокосу та ванілі ніжно окутує та затуманює розум.

Як ви зрозуміли я фанат кокосу у засобах та і взагалі. Але тут справа не тільки у ароматі. Крем-суфле має таку смачну текстуру, яка тане від тепла рук. Він вмить розподіляється по шкірі та вбирається буквально за секунди. Дуже добре пом'якшує і зволожує шкіру тіла, роблячи її дуже м'якою, бархатистою і сяючою. При тому без жодної плівки чи натяку на жирність.

Ви подивіться, як суха ділянка на шкірі з лучочками (яку я ледве знайшла) зникає на очах. Немає необхідності часто поновлювати, ефект зберігається на цілий день☀️

Щиро рекомендую спробувати, окрім зволоженої шкіри ви отримаєте максимум задоволення від процесу і аромату цього суфле 🥥

Ви вже пробували креми-суфле від Tink? Який аромат подобається найбільше?