Ксенія 💫

Заявляю з повною відповідальністю - він найкращий серед бюджету!

Заявляю з повною відповідальністю - він найкращий серед бюджету!

Вітаю найпрекрасніші 🌸

Ділюся відгуком про, як виявилося, досить відомий продукт серед споживачів.

Турецький бренд TopFace бачу досить часто у стрічці, але частіше усього інформацію про пензлики. Але у них декоративна косметика також не відстає по якості (тут можна подивитися https://club.makeup.com.ua/post/33443/).

І от про класну мою знахідку хочу з вами також поділитися. Засіб, який виробник позиціонує як 3в1.

Sensitive Mineral 3 in 1 Concealer. У відтіночку 002 ROSE BEIGE.

Далі все наглядно і детально...

Засіб має аж 12 мл.

Досить великий м'якенький аплікатор. Гарний красивий дизайн та додаткове картонне пакування. Достатньо інформації для споживача. Мені дійсно дуже приємно ним користуватися.

Можна звичайно провести аналогію з відомим Tarte Cosmetics Shape Tape Contour Concealer, але тут, на мій погляд, візуал навіть краще (в Tarte ще й об'єм менше).

Що обіцяє виробник :

- інноваційна формула на основі комплексу вітамінів, мінералів і пребіотиків;

- має захисну дію, запобігаючи виникненню зморшок;

- висока здатність, що криє для максимально ефективного результату;

- вирівнює і коригує відтінок шкіри;

- адаптується під тон епідермісу за кілька секунд;

- приємна шовковиста текстура, яка рівномірно розтушовується;

- для чутливої ​​і сухої шкіри;

- не тестується на тваринах і не містить у складі продуктів тваринного походження.

Зупинюсь на аплікаторі, бо декому він може і не сподобатися. Так він чималий, ним спокійно можно наносити засіб на все обличчя в якості тону і тут він ідеальний помічник.

Ось таких 3 мазки вистачає мені для перекриття половини обличчя.

Як аплікатор в якості консилеру він з одного разу перекриє вам спокійно всю зону під очима 😀, тому дістаємо і знімаємо відразу все зайве на обмежувач, адже лише малесенької цяточки вистачає. Бо пігментація в нього на найвищому рівні 🔝

Доречі, я помітила, що з ним я стала збиратися набагато швидше, він дійсно мені заміняє і тон і консилер. Причому ним не треба занурюватися постійно в тубу, щоб набрати ще одну дозу засобу. А час - наше все і найдорожче наразі.

Я не обираю для себе найсвітліший відтінок з ціллю висвітлити кардинально зону під очима. Тому порівнявши 001 та 002 я з впевненістю обрала саме 002. Це як натуральний беж, трошки світліший; але і 001 також не є білосніжним. Тому, красуні з надто світлою шкірою будьте уважні.

До того ж цей продукт має властивість окислюватися. На моєму обличчі цієї різниці практично не помітно, тому я не сильно переймалася з цього приводу.

Я не маю занадто темних кіл під очима по різним причинам. Моя задача - висвітлити найтемніше місце у внутрішньому куточку та "підняти" лінію у зовнішньому, такби мовити, відтворити ліфтинг візуальний.

Наноситься дуже комфортно, він пластичний, гарно перекриває, зволожує, трошки навіть відбиває світло. А що найголовніше - цей продукт не пересушує шкіру в цій делікатний ніжній зоні, що є проблемою дуже багатьох аналогів.

Розтушувати можна як досить легенько, так і нашарувати. З цим проблем не виникає, він добре дублюється поверх.

Він ідеально справляється з проблемою постакне.

Доречі, це ж 3 в 1, тобто і як тональний також він працює. Та ще й як! Ви знаєте, я ним користуюся, коли треба ну дуже швидко зібратися і вирівняти тон. Це просто must have для мене на даний момент. Він так гарно та натурально лягає на шкіру.

А ще я вас здивую... та що там вас, я сама була в шоці, коли після 5-ти годин я повернулася додому, а моя шкіра з макіяем все також гарно виглядала: нічого нікуди не запало, на сповзло. Це при відсутності бази та пудри. Так, я його не закріплювала пудрою, бо він сам дає трошки припудрений фініш. Моя шкіра нормального типу, але Т-зона влітку дає про себе знати. Але з цим продуктом чоло виглядає навіть терпимо.

Тож що можна ще бажати за таку бюджетну ціну? Продукт, який здивував і порадував мене на всі 💯. З радістю можу рекомендувати цього красунчика! Обирати все ж таки між 001 та 002, бо інші відтінки занадто темні.

Або ж як альтернатива саме темних відтіночків - тональна основа засмаглим красуням, бо лягає на шкіру шо боженька 😁.

Усім краси!

З любов'ю, Ксенія✨