Yustal

Зволожуючий крем проти зморшок з ліфтинг ефектом Tink

Цей крем я обрала, тому що він містить пептид, котрий називають “пептидом ідеальності”, це пептид Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, який нібито може реактивувати природний процес десквамації (відлущення) шкіри. Краща десквамація означає кращу якість шкіри з меншою кількістю нерівностей і недосконалостей і загалом меншою кількістю ознак старіння, за заявами виробника пептиду він також прискорює оновлення клітин, що надає шкірі свіжості та сяйва, інтенсивно зволожує, покращує текстуру шкіри та зменшує глибину зморшок, звідси й назва “пептид ідеальності”.

Склад невеликий:

Aqua, Isopropyl Myristate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Monostearate, Dimethicone, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, Lecithin, Lycium Barbarum (Goji) Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, BHT.

Це крем з диметиконом, силіконом, під шаром якого шкіра краще відновлюється, з цікавого для мене в ньому ще є лецитин та екстракт годжі, багатий на амінокислоти, вітаміни та мінерали, який чинить антиоксидантну та тонізуючу дію (проти в’ялості).

Містить ароматизатор. Крем об’ємом 50 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Мої враження:

Крем в пластиковій баночці, яка має під кришкою ще одну пластикову кришечку. Цей крем мені сподобався ще до того, як я його відкрила, тому що в нього дуже компактна баночка, хоча крем об’ємом 50 мл за розміром вона така сама як баночка іншого мого крему об’ємом 30 мл, такий крем зручно брати з собою, тому що він не займає багато місця та пластикова тара легка, а додаткова кришка гарно сідає та запобігає тому, щоб вся кришка була в кремі, коли його перевертаєш. Велика тільки коробка, яка була захищена від відкриття наліпками.

Крем білосніжного кольору, запах олдскульний в хорошому сенсі, нагадує щось з дитинства, можливо у мами крем пах подібно. Він дуже легко розподіляється та швидко всмоктується. Я маю чутливу шкіру, яка вже переживала період реактивності, реактивність це коли шкіра може відреагувати подразненням на будь-що, в тому числі на косметику, яка ще вчора підходила (правда ж, я та б’юті-блогінг створені один для одного?), тому я завжди трішки хвилююсь, коли пробую нові засоби, але крем не викликав негативних реакцій, шкіра нервувала лише пару хвилин, для моєї шкіри це типово, до будь-якого нового засобу їй доводиться спершу звикнути. Він лишає на шкірі типову для кремів з силіконом плівку, диметикон дозволяє шкірі “дихати” та робить її бархатистою на дотик. Крем абсолютно не жирний, не липкий, дуже легкий.

Я спробувала його на ніч без додаткових засобів, щоб оцінити сам крем. Спершу було таке враження, що я прогадала й крем надто легкий, однак доволі швидко я відчула як шкіра наповнилась вологою. На ранок вона була так само зволоженою, мені сподобалось, який вигляд мають пори: чисті, з неокисленим вмістом, не кожен крем перешкоджає окисленню вмісту пор в тому числі з дорожчих. Моя комбінована шкіра добре попрацювала, виділила сало в зонах, які від природи жирніші, це мене теж порадувало — крем не заважає нормальній роботі шкіри. За першими враженнями непоганий крем.