wowmom

Специфічний тонер, який зовсім не схожий на корейські варіанти! Чи потрібен він вам?

Специфічний тонер, який зовсім не схожий на корейські варіанти! Чи потрібен він вам?

Привіт, красуні!

Після вдалого знайомства з брендом Relance, яке я почала з гідрофільної олії, я вирішила спробувати ще й тонер. Чому? Тому що мені просто був потрібний базовий тонер, без активів, типу кислот, пептидів, вітаміну С, і т.д., який я б могла поєднувати з будь-яким своїм доглядом.

Мені подобаються, що у всіх засобів цього бренду, прості і зрозумілі складники, які в ідеалі, не повинні наробити проблем зі шкірою (звісно, індивідуальну реакцію ніхто не відміняв).

Отже, тонер...

Чисельна кількість позитивних відгуків на Мейкап, говорить про те, що він таки подобається багатьом дівчатам, але я, як та бабка, котра постійно чимось незадоволена, розкажу що з ним для мене не так.

Пи.си. про плюси також поговоримо.

Тонер об'ємом 100 мл, знаходиться в красивій скляній баночці. Знову наголошую на тому, що такі речі краще не зберігати поруч з умивальником або кахельом, тому що один незграбний рух, може показати вам, наскільки все це діло легко б'ється і розлітається на маленькі шматки.

Я може скажу одну непопулярну думку, але я "топлю" обома руками за пластикове пакування. Можливо не так естетично, але практично!

Наступна "біль" упаковки - це дозатор! Мені здається, що він просто не підходить для текстури тонеру. Справа в тому, що сам по собі засіб дуже рідкий, а дозатор нажимається "із зусиллям", тому він просто стріляє тонером і видає занадто багато продукту.

На наступному фото, буде чудово видно, яка порція виходить за одне натискання.

... Ось...

Як я вже і казала, тонер рідкий, майже як водичка (ну добре, добре - як рідкий рідкий гель.

Запах приємний, свіжий, але я чомусь відчуваю спиртову нотку у віддушці, і це дуже дивно, адже в складі спирту немає.

Може це ламінарія так пахне? Дивно. Дівчата, хто розбирається в інгредієнтах, може ви мені підкажете, що це може бути.

Я не хімік, не технолог, але мені здається, що у тонеру дійсно гарний і безпечний склад.

Після нанесення, якщо у вас є якісь подразнення, шкіру може трошки пішипувати. Терпимо.

Але найголовніше, що ви повинні знати, це те, що тонер залишає на обличчі досить таку помітну липкість. Це допомагає, як мені здається, краще поглинатися іншим доглядовим засобам, типу сиворітки та крему. Проте якщо ви звикли до корейських тонерів, які миттєво зволожують, і які можна нашаровувати на шкіру, щоб не використовувати крем, то Relance Snail Mucin + Marine Collagen Face Toner взагалі не про це.

Чим більше ви його нанесете, тим більше шкіра буде липкою.

Заради справедливості, треба відзначити, що тонер добре зволожує, не скатується, і не забиває пори. Він чудово вписався в мою щоденну доглядову рутину.

Я не можу сказати, що він мені дуже сподобався, або взагалі не сподобався... Ні... Відчуття якісь "серединка-наполовинку". Але досвід використання вважаю все ж позитивним, адже ніяких негативних реакцій з боку шкіри не було, і я отримала гарне базове зволоження, яке я і повинна отримати від тонеру.

Дякую за увагу 😘