Sofiia_Ts

Зволожувальне сонцезахисне крем-молочко Tocobo Bio Watery Sun Cream SPF50+ PA++++

Зволожувальне сонцезахисне крем-молочко Tocobo Bio Watery Sun Cream SPF50+ PA++++

Всім привіт! Сьогодні в нас на огляді дуже популярний продукт, один із найпопулярніших сонцезахистів для обличчя. Я його взяла після Beauty of Joseon, і перший мені сподобався більше. Чого? Tocobo завжди лишав мені жирний блиск і дууууже довго поглинався, не зважаючи на свою легку текстуру. Так що давайте розглянемо детальніше.

Зволожувальне сонцезахисне крем-молочко Tocobo Bio Watery Sun Cream SPF50+ PA++++

Продукт в дуже зручній упаковці, яка щільно закривається та має таку плоску форму, яку можна закинути навіть в саму маленьку сумку. Текстура надзвичайно легка та невагома, але коли я починаю розтирати, відчувається більш жирно, ніж водянисто. Може це тільки в мене таке, але це відчуття переслідувало мене що на руці, що на обличчі. Через 15 хв, засіб досі не ввібрався, але для мене була ідеальна баз для макіяжу 😄 Бо він уже не скочувався, але тону було за що зачепитись. Аромат дуже явний, точна копія квітів піонів. Але він досить приторний, але десь через півгодини вивітрюється.

Aqua, Dibutyl Adipate, Propanediol, Ethylhexyl Triazone, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Polyglyceryl-3 Distearate, Niacinamide, Tromethamine, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Pentylene Glycol, Polysilicone-15, Vigna Radiata Seed Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Rheum Palmatum Root/Stalk Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Sodium Hyaluronate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Polymethylsilsesquioxane, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Glyceryl Stearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Inulin Lauryl Carbamate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Butylene Glycol, Tocopherol, Parfum.

Молочко містить 5 хімічних сучасних фільтрів, ніацинамід, гіалуронку, один силікон, токоферол і багато емолентів та розчинників для уф-фільтрів. Склад хороший, є ще багато рослинних екстрактів, але я була би рада, якби не було цієї віддушки, бо її мало, але її дуже чути.

Цей SPF є одним із найкращих на ринку, але я не стала поціновувачем, бо все таки липкість не давала мені спокою. Для зими як варіант непоганий, але на літо зажирний. Cонцезахисні креми, емульсії, молочко потрібно знайти для себе індивідуально, бо через велику кількість фільтрів, в комплекті ідуть розчинники та емоленти (допомагають ввібратися в шкіру фільтрам), які по різному засвоюються епідермісом, тому реакція може бути різна, для когось Tocobo занадто легким, а для когось жирним, як в моєму випадку. Але мене вже зачекався на поличці мій новий сонцезахист від Skin1004, на який скоро теж буде огляд 🤍