Mila__Mi

Сонцезахист з хімічними фільтрами нового покоління

Почну з того, що засмагати мені не можна, але мати SPF в своїй косметичці все ж таки потрібно, особливо влітку (особливо таким блідим як я 😁). Бо як не крути, а навіть вийти за продуктами, на пошту, або по іншим справам все ж потрібно, а сонце з кожним роком таке активне, що SPF вже потрібно наносити не тільки в пікові години дня.

Тож, обираючи серед чималої кількості засобів СПФ, що є на нашому ринку, я все ж таки зупинила свій вибір на новинках від нашого українського бренду Joko Blend. І обрала для себе лосьйон з захистом СПФ 30.

Напочатку засіб знаходився в фірмовій коробочці бренду, яка має дуже приємний дизайн в біло-жовтому кольорі ☀️

На коробці можна знайти чимало корисної інформації про засіб, а саме: склад, опис, спосіб застосування, запобіжні заходи та інше.

Пластика пляшка зі зручною помпою-дозатором. Наліпка з дизайном і всією інформацією повністю дубльована з картонною упаковкою, тож після купівлі можна спокійно лишати лосьйон без коробки (а її наприклад можна буде здати на переробку).

Этилгексилметоксициннамат - високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр, надає зволоження шкіри.
Діетиламіно гідроксібензоілгексілбензоат -
УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А. Має хімічну структуру і демонструє хорошу фотостабільність.
Ізопропілмирістат - емолент, пом'якшувач.
Біс-етилгексилоксифенол метоксифеніл триазин - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Має визначену фото стабільність.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Масло ши - зволожує, живить, пом'якшує, заспокоює, знімає запалення, регенерує та надає пружності.
Пантенол - зволожує, загоює та розгладжує шкіру.
Вітамін Е - антиоксидант, зволожує та живить.
Ретініл пальмітат - пом'якшує, відновлює та підвищує пружність.
Екстракт алое вера - тонізує, зволожує, загоює та надає бактерицидну дію.
Центела азіатська - регенерує, тонізує, стимулює вироблення гіалуроновою кислотою та колагену, підвищує пружність та еластичність.
Олія солодкого апельсину -пом'якшує та підвищують рівень колагену у шкірі, розгладжує та надає шкірі пружності; виводить токсини, знімає запалення та зменшує висипання.

Дозатор ладно працює, не "плюється" і при натиску видає необхідну кількість засобу для використання.

Аромат мені нагадує дитячі доглядові засоби, така нейтральна віддушка, чимось схоже на ромашку, алое та капсули з віт. Е.

Колір блідо-жовтуватий, шкіру в жовтий не фарбує, якщо що 😉

Консистенція схожа на щільне молочко, що в принципі і притаманно засобам з СПФ та має помітну олійність, адже у складі є поживні олійки як масло ши та олія солодкого апельсину.

Наношу засіб зазвичай за 15-20 хвилин до виходу на вулицю. Лосьйон, незважаючи на щільність текстури, легко розподіляється, не залишаючи білих розводів на шкірі.

Поглинається шкірою буквально за 10 хвилин.

Щодо додаткового ефекту від даного сонцезахисного лосьйону, то він добре живить та пом'якшує шкіру, справді розгладжує її та надає пружності і роблячи її оксамитовою на дотик.

Виробником рекомендовано поновлювати засіб кожні 2-3 години , особливо при надмірному потовиділенні.

Мені подобається, що він гарно захищає шкіру від ультрафіолетових променів, додаткового доглядає за нею і не викликає почервонінь, або подразнень.

І для мене саме цей СПФ 30 - це ідеальний варіант, так як я не буваю на надто активному сонці в день (в пікові години) у відкритому просторі де немає тіньової зони. Але все ж таки, хочу мати захист від сонця в пред та після його активні години.