Такий незвичний аромат
Гель для душу "цитрус & ментол" від українського бренду натуральної косметики Sue
Раніше я писала про молочко від бренду
https://club.makeup.com.ua/post/39824/
Яке мені дуже сподобалося, що за ароматом, що за своєю дією (і так, я його вже практично закінчила 🥰).
До нього я також взяла гель для душу саме з цитрусом, бо я обожнюю цитрусові ароматі влітку, вони неодмінно додають свіжості в літню спеку.
Дизайн та пакування ⬇️
Ось вже другий засіб від бренду, який підкорює мене своєю естетикою. От чесно, око так і радіє при вигляді цієї пляшечки.
Здавалося би, скляна пляшка, але яка ж вона красива 😍 На мій погляд, це все через ідеальне поєднання кольорів ➡️ ледь затемнена скляна пляшка (скло вже гарантує якість продукту, бо це не тільки про красу, але й про надійніше зберігання самого засобу і його натуральних складових).
Наліпка помаранчевого кольору в поєднанні з затемненим склом виглядає розкішно, наче створює затишок і позитивно впливає на нервову систему (кольоротерапія).
На зворотній стороні можна знайти трохи інформації про засіб: склад, терміни придатності, умови зберігання, спосіб застосування та інше.
До речі засіб не тестуються на тваринах 🐇 склад на 100% веганський та він має сертифікат GMP (що гарантує міжнародний стандарт якості).
СКЛАД ⬇️
Кокосульфат натрію, Кокоглюкозоід та
Кокамідопропил бетаїн - м'які очищувачі (ПАРи) на основі кокосової олії.
Дегідрооцтова кислота - кислота - надає бактерицидну дію.
Пантенол - зволожує, загоює та надає гладкості.
Рослинний гліцерин - зволожує та пом'якшує шкіру.
Бетаїн - зволожувач.
Ментол - холодить/охолоджує, надає легку антисептичну дію та є натуральним ароматизатором.
Екстракт рожевого помело -працює як м'який ексфоліант, регенерує, покращує зовнішній вигляд шкіри, надає антикосиданту дію, захищає від УФ-променів та стимулює вироблення колагену (що тим самим повертає пружність та еластичність шкіри).
Олія неролі (гіркого апельсину) - натуральний ароматизатор, заспокоює та тонізує.
Танжерин (різновид мандарину) - тонізує, надає антисептичну дію, покращує стан шкіри та попереджає втрату пружності.
Дозатор та дозування ⬇️
Дозатор має надійне блокування, тож такий гель можна спокійно брати з собою в дорогу 👌🏻
Дозування гарне, дозатор не "плюється" та добре видає необхідну кількість засобу для використання.
Аромат, колір та консистенція ⬇️
Аромат для мене був незвичним та водночас я зраділа, що саме його і обрала на літо. Гель пахне мінеральною (але не газованою) водою з додаванням цитрусових і чомусь найбільше я тут відчуваю саме сік шкірки апельсину та мандарину 🍊 І це не яскравий цитрус, який б'є до носа, а саме м'який, трохи приглушений цитрус і поєднанні з водою (цитрусова вода, ви ж робили колись таку?).
М'яти я тут не відчуваю, але завдяки цитрусам, він однозначно освіжає у літню спеку, до того ж у складі є олія неролі, яка ще й надає легеньку заспокійливу дію 👍🏻
Колір прозорий.
Консистенція гелю доволі густа, що в свою чергу дає економічний розхід засобу.
У використанні та ефект після ⬇️
Літом я приймаю душ 1-2 на день і обов'язково з гелями для душу, бо по іншому неможливо очистити шкіру (маю на увазі просто постояти під водою) від накопиченого себуму та пилу, який як ніяк виділяється та осідає на шкіру тіла впродовж дня.
Піноутворення при контакті з водою гель швидко утворює пишну, пориста пінку, яка так ніжно огортає вас в свої обійми.
Гель дуже якісно очищує шкіру від накопичених забруднень впродовж дня. До того ж, хочу відмітити, що гель швидко змивається і не залишає на шкірі слизької плівки (як в мене бувало з іншими гелями 🤔).
Завдяки оліям цитрусових у складі є легка освіжаюча дія і також присутній тонізуючий ефект.
Гель не пересушує шкіру і не викликає відчуття стягнутості після душу.
Шкіра після душу, м'яка та гладенька. І можу сказати, що даний гель мені сподобався, починаючи від оформлення, закінчуючи своїми основними функціями 🧡
Коментарі (0)