OKazkova

Натуральна незмивашка для волосся з ароматом абрикосу

Натуральна незмивашка для волосся з ароматом абрикосу

Я обожнюю незмивний догляд за волоссям, бо це швидко та зручно. І найбільше мені подобаються засоби з натуральним складом. Тому декілька місяців тому придбала гарненьку незмивашку з абрикосом від Anwen.

Пакування. Засіб міститься у фіолетовій напівпрозорій пластиковій пляшечці об’ємом 150 мл зі зручним дозатором. Написи на наліпці польською та англійською мовами.

Склад

Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Pyrus Malus Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Papaver Somniferum Seed Oil, Behentrimonium Methosulfate, Inulin, Octyldodecanol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Helianthus Annuus Seed Extract, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Acacia Senegal Gum Extract, Linum Ussitatissimum Seed Extract, Althea Officinalis Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Xanthan Gum, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum

Склад починається з води та пари безпечних емолентів. А далі рослинні приємнощі, серед яких:

  • олії насіння яблука, насіння маку та зародків пшениці для пом’якшення, живлення, захисту і блиску волосся
  • гідровані кокогліцериди, соняшникова олія, вітамін Е для живлення й захисту волосся
  • гліцерин, екстракти лляного насіння, алтеї та мигдалю для зволоження і захисту волосся

Ще у складі є стабілізатори, консерванти та парфум. Склад без парабенів, без продуктів тваринного походження. Абрикосу у складі не знайдено😄

Аромат насичений, приємний, солодкий, нагадує абрикосове варення. Ось звідки абрикосова назва! У відгуках пишуть, що з часом кондиціонер починає неприємно пахнути, хоча термін придатності збігає ще нескоро. АЛЕ на пляшечці є позначка у вигляді відкритої баночки з написом “6 м” - це означає, що термін придатності ПІСЛЯ ВІДКРИТТЯ 6 місяців. Тому логічно, якщо кондиціонер змінив аромат через рік після початку використання. Хоча я користуюся кондиціонером вже більше 6 місяців, та його аромат все ще нормальний.

Консистенція. Кондиціонер білого кольору, густенький. Легко розтирається долонями та розподіляється по волоссю.

Використання. Наносити невелику кількість засобу на вологе волосся, не змивати. І ось тут ключовий момент - для незмивних засобів кількість дійсно має бути невеликою. Бо якщо переборщити, то можна отримати ефект брудного волосся. Тому розхід у кондиціонеру дуже економний.

Я наношу кондиціонер на вологе волося, трошки підсушене тюрбаном. Розтираю засіб долонями та розподіляю по волоссю з середини до кінчиків. Потім чекаю, доки волосся ще трошки підсохне, та обережно розчісую його гребінцем з рідкими зубцями. Феном в теплу пору року не користуюся.

Ефект та враження

✨ кондиціонер дуже простий та комфортний у використанні

✨ полегшує розчісування волосся

✨ не обтяжує й не склеює, якщо взяти невеличку кількість

АЛЕ для фарбованого пористого волосся його доглядових властивостей може бути недостатньо. Волосся все одно трошки розпушується протягом дня, та й якогось надзвичайного сяйва не спостерігається. Просто це гарний натуральний засіб, з яким волосся легко розчісується і помірно охайно виглядає. Та для швидкого ранкового миття волосся він мене цілком влаштовує🥰

Дякую за увагу🫶