Легка зволожуюча сироватка в подарунок
Круто, коли є такі вигідні акції, і можна спробувати цікаві засоби, не використовуючи багато коштів. Ця сироватка йде в подарунок, тому вирішила про неї написати.
Умови акції тут: https://makeup.com.ua/ua/news/71972/
Сам бренд має доволі лояльну цінову політику, а отримати подарунок-взагалі чудово, от я наприклад таки знайшла щось цікаве для себе.
Бачу товарів вже не так багато залишилось, тому поспішайте, але я встигла обрати для себе:
- Бустер, про який я нижче детальніше розповім.
- Інтенсивно зволожуючий крем для вікової шкіри.
- Крем для зони навколо очей.
Упаковочка сироватки дуже гарна-матове темно-синє скло. Взявши в руки, я б не повірила, що тут така адекватна вартість, бо виглядає дорожче.
Піпетка зручна, вона справна і віддає потрібну кількість засобу.
Сироватка незвичної текстури-досить ріденька, виробник вказує про це в описі. Тому можете розраховувати на легкий і невагомий ефект на шкірі.
Можна налити в руку, чи зразу з піпетки наносити на шкіру, мені зручніший перший варіант.
Та покажу вам другий, так красивіше 😁
Не дивлячись на свою легесеньку текстуру-вона добре зволожує шкіру, робить її гладенькою та сяючою, без відчуття липкості чи жирності.
Шкіра виглядає здоровою, наповненою, наче я тиждень відпочивала і добре спала, але це не так.)
В мене комбінований тип шкіри, вона добре підійшла, не викликавши висипань чи додаткових чорних цяток.
Чудово підходить, як база під макіяж, не скочується і тон лягає рівномі рно.
В складі присутні такі корисності:
Колаген гідролізований-утримує воду в шкірі.
Ююба, унабі- одна з відомих рослин індійської медицини з широким спектром активності: тонізуюча та стимулююча, седативна та анксіолітична, протигрибкова, антибактеріальна, протизапальна, антиспастична, гіпотензивна, антиоксидантна, імуностимулююча та ранозагоювальна.
Гіалуронат натрію- зволожуючий, захисний та тонізуючий інгредієнт, для профілактики утворення зморшок.
Гліцерин-допомагає встановити нормальний баланс і зволоження шкірі.
Саліцилова кислота- антисептичний складник, який бореться з акне.
Висновок. Мені подобається ця сироватка тим, що вона досить легенька, але при цьому делікатно зволожує личко і не обтяжує його, тому чудово підходить для літа і моєї комбінованої шкіри. То ж з легкістю можу нашаровувати зверху інший догляд, як я люблю.))
Коментарі (0)