krutoguuz

Пілінг для шкіри голови з кислотами

Пілінг для шкіри голови з кислотами

Почнемо з того, що це мій перший пілінг для шкіри голови в рідкому форматі. Перед цим були сольові, але останній розчарував і я довго користувалася просто ензимною пудрою і мене все влаштовувало до одного моменту.

До моменту дописів дівчат в клубі про цей пілінг і далі думки: "А можливоо мені теж треба спробувати цей пілінг? А можливо такий пілінг дійсно краще пудри? " і він вже в мене в корзині. І на натупний день я забираю посилку з поштомату)

Пілінг на основі натуральних кислот:

🍋 Молочна кислота
відновлює, зволожує, живить цінними мікроелементами та вітамінами, покращує структуру волоссяних цибулин, оберігає від зовнішнього впливу.

🍋 Гліколева кислота
зволожує шкіру голови та саме волосся, зменшує лущення, надає сяйва та блиску, зменшує негативний вплив від гарячих укладок та сушіння феном.

🍋 Лимона кислота
звужує пори шкіри голови, відмінно регулює виділення себуму, живить волосся та зменшує випадіння, покращує структуру локонів, бореться з лупою та надає волоссю сяйва.


а також в складі є


🍋 Гліцерин
насичує вологою та сприяє її утриманню всередині локонів, відновлює пошкоджену структуру, позбавляє від лупи, запобігає випаданню, полегшує розчісування та укладку.

Завдяки кислотам у складі покращується мікроциркуляцію та стимулюються фолікули до росту.

Що я помітила після кількох тижнів викристання давного пілінгу?

  • в мене почав з'являтися потрошку об'єм біля коріння;
  • якщо поєднувати з шампунем від цього ж бренду https://club.makeup.com.ua/post/40923/, то чистою голова може триматися майже два дні. Влітку це в мене дуже велика рідкість;
  • перестали з'являтися лусочки у шкірі голови, тому що шкіра краще та глибше відлущується
  • і те від чого я була дісно в шоці в мене почали пробиватися маленькі волосинки, і тепер я особливо в спеку виглядаю, як молодий лев 😅

Висновок:

Ензимна пудра відлущує, але дуже м'яко, що не зрівняється з кислотним очищенням.

У засоба зручний дозатор у вигляді носика, який зручний у використанні. Я дуже задоволена, що повелася на дописи дівчат та спробувала цей пілінг. Рекомендасьйон!

Використовуєте пілінги для шкіри голови? Чи скраби?

Пілінг для шкіри голови з кислотами