kareenelll

Лайфхаки для підготовки шкіри до макіяжу

Лайфхаки для підготовки шкіри до макіяжу

Коли я декілька разів була в салоні на макіяжі, то отримувала дуууже красивий мейк на фото, але дуже помітний в реальному житті. Особливо лущення і плотний тон. І я вирішила на свято зробити макіяж сама + добре підготувати шкіру. Отже, що я робила:

  1. По-перше, звечора я роблю свій звичний догляд + пілінг скатку. Зазвичай я вмиваю обличчя гелем для вмивання, наношу тонік, зволожуючу сироватку та крем. Пілінг скатку я використала після вмивання. Це Genosys EPI Turnover Boosting Peeling Gel. Я обрала пробник, який поділила на 2 рази. Нанесла на обличчя на хвилинку, після того почала легенько масажувати і засіб почав скочуватись. Коли засіб повністю скатався я вмилась водою і побачила сяючу заполіровану шкіру. Далі нанесла тонік сироватку і крем. Використовуйте ті продукти якими ви завжди зволожуєте шкіру.
  2. По-друге, зранку перед макіяжу я використала залишки пілінг скатки на зону де в мене зазвичай лущиться шкіра (крила носу) і тональний крем лягає найгірше. Далі я використала тканинну маску. Може бути будь яка, яка вам підходить. Я мала від round lab. Крему мені не потрібно було, бо шкіра була й так дуууже зволожена.
  3. Також рекомендую приймати теплий, а не гарячий душ. Від гарячого може червоніти обличчя)

Макіяж ліг просто супер, жодних лущень і сухих зон.

Так що пілінг скатка + тканинна маска = ідеальна підготовка шкіри.

думаю незалежно від якого бренду буде засіб, ця схема буде дієва) спочатку відлущити, потім зволожити)

Але пілінг скатка від genosys просто чудова, захотілось купити повнорозмір😅 але я тримаюсь, вирішила, що для сос випадків коли треба ідеальну шкіру купити пару пробників) після цього засобу шкіра ніби відполірована, сяюча, жива. Дає класний миттєвий ефект)