☕️ Karina ☕️

Есенціальний тонер для обличчя з женьшенем Beauty of Joseon

Есенціальний тонер для обличчя з женьшенем Beauty of Joseon

Пакування - рожево біла картонна коробка з логотипом та мінімалістичним дизайном. За це лайк. Сам засіб знаходиться у невеликій бутилочці, кришка закручується добре, тонер не тече.

Призначення - живлення, освітлення, розгладження, тонізування.
Об'єм - 40ml, 150ml.

Виробник - Корея.

Женьшень — це унікальна цілюща рослина, яка у країнах Сходу вважається «коренем життя». Експерти бренда Beauty of Joseon не залишили поза увагою корисні властивості цього компонента і створили на його основі есенціальний тонер для обличчя. Активна формула засобу містить 80 % гідролату женьшеню, дію якого посилюють пантенол, гліцерин, алантоїнт. Ці інгредієнти глибоко зволожують епідерміс і насичують його потрібними мікроелементами.

Особливості Beauty of Joseon Ginseng Essence Water:
- утримує цінну вологу у клітинах шкіри;
- поліпшує процес оновлення епідермісу;
- сприяє розгладжуванню дрібних зморщок і неглибоких ліній;
- делікатно освітлює та вирівнює тон шкіри;
- зміцнює природний захисний бар'єр шкірного покриву;
- тонізує і запобігає передчасному в'яненню епідермісу;
- позбавляє дискомфортних відчуттів сухості і стягнутості;
- робить шкіру еластичною та пружною.

Есенціальний тонер для обличчя з женьшенем Beauty of Joseon

Дозатор має обмежувач, користуватися зручно. Наливаю невелику кількість засобу (через обмежувач його виливається якраз достатньо) на пальці, а потім "вбиваючими" рухами наношу на шкіру після етапу очищення.

До речі, ціна на мініатюру досить невисока (переважно до 300 грн).

Консистенція - він рідкий, як водичка.

На шкірі виглядає прозорим, має легке забарвлення.

Запах - трав'янисто земляний. Мені не заважає.

Відчуття - одразу після нанесення є невелика липкість, яка з часом проходить, тому дискомфорту не викликає. Він одночасно і матує шкіру, і надає досить легке сяйво. Делікатно вирівнює тон шкіри. Сухість не викликає, але "супер" зволоження теж не дає.

Інградієнти - Panax ginseng Root Water(80%), Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Water, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Glucoside, Panthenol, Xanthan Gum, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Panax Ginseng Callus Culture Extract (300 ppm), Dextrin, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Disodium EDTA, Glucose, Panax Ginseng Berry Extract (90 ppm), Panax Ginseng Root Extract(90 ppm), Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate (30 ppm), Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate.

Склад хороший. 80 % екстракт женьшеню, як і вказує виробник. Окрім цього, містить заспокійливі елементи, зволожуючі та антиоксиданти.

Також ніацинамід, пантенол - що для мене улюблені складники і великий плюс.

Отже, тонер мені подобається за всіма критеріями. Із заявленими функціями справляється. Я б сказала, що він більш базовий і очікувати від нього "нової" шкіри не варто.

Планую й далі його використовувати.