Yuriivna

Помаранчевий сад з Rituals

Помаранчевий сад з Rituals

Парфумований спрей для тіла та волосся настільки мене вразив своїм ароматом,що справді бракує слів.Я доречі обирала між двома ароматами,але все ж таки обрала з серії The Ritual Of Mehr

Цей аромат викликає тільки приємні відчуття,якщо Ви обожнюєте свіжі,цитрусові аромати,але з легкою та делікатною солодкістю,то цей спрей може Вам сподобатися.

Помаранчевий сад з Rituals

Дизайн пляшечки взагалі мінімалістичничний,але водночас стильний та сучасний.Ковпачок легко знімається,проте тримається на пляшці міцно,не спадає,має золотистий колір.Дозатор у спрею якісний,добре розпилює спрей,не струєю,а саме рівномірним розпиленням.
Сам же флакон скляний,та має помаренчево-золотистий колір, немов передає яскравість та стиглість апельсинів.Чому саме так?Тому що їх так багато в цій пляшці.

Аромат однозначно асоціюється у мене,з садами стиглих плодів, які вже дозріли під пекучим сонцем.Вони соковиті,мають як кислинку,так і легку солодкість.Поєднання кислинки з солодкістю це просто вау,в цьому ароматі відчувається баланс.
Якщо розібрати парфумований спрей на всі ноти ароматів,однозначно апельсиновий аромат переважає та затьмарює,але мені це так подобається,я одразу згадую відео,зі стиглими апельсинами,з яких просто можна видавлювати сік вже у склянку.

Це все ж таки саме парфумований спрей,а не парфум,тому я особливо шаленої стійкості не чекала,але як виявилося стійкість у спрею посередня.Тримається близько 4-5 годин,аромат тягнеться легким шлейфом,у спекотні дні відкривається як більш насиченим.
У складі є гліцерин,олія кедра та апельсину.

Я можу нанести спрей як на шию,так і на волосся,проте мала необачність нанести випадково спрей на футболку,він дуже довго висихав,проте повністю маленька пляма так і не зникла,проте за одне прання не залишилось жодного сліду.Тому краще спрей наносити на волосся або тіло,уникати нанесення на одяг.
Загалом я у захваті від цього спрею,це саме те,що було мені потрібно -свіжість,кислинка та легка солодкість.Це ідеальний аромат,особливо на весну-літо