Винник Катерина

Мило для обличчя та тіла від Abellie

Мило для обличчя та тіла від Abellie

Таке банальне запитання, але дійсно, чим ви миєте руки?

зізнаюсь, я досить довгий час мила руки тим, що "по акції". дуже полюбляла (та і зараз купую) Fresh juice з мигдалем. Мої діти та чоловік миють ним руки і їм норм. Але мені ці мила з мас-маркету дуже сушать і тому після кожного миття я користувалась кремом для рук (стоїть і в ванній, і на кухні). Але минулого року мені презентували набір для тіла від Abellie, до складу якого входило це мило.

спочатку я скептично віднеслись "ну і нащо воно мені впало? Я не люблю брусові мило. В мене навіть підставки для нього немає"))) мило як мило. Запах нейтральний, молочно-трав'янистий чи щось таке. Ок. Най буде. Дарованому коню, як-то кажуть..)

Використовувати почала вже у від'їзді. І закохалась.

Це мило НЕ СУШИТЬ шкіру від слова зовсім. Незалежно від того чи вода джерельна, чи скважинна чи водопровідна хлорована.

Після миття у мене немає відчуття "терміново крем, а то лусне шкіра".

зараз я себе балую вже третім бруском. Це тільки моє милко)))) всі інші домашні продовжують використовувати рідке , бо це швидше і легше у використанні. Але я (поки що) вирішила використовувати це. Наскільки мене вистачить - подивимось. Та вже майже рік як)) ніби вже і звикла) і в дорогу забирати норм, не боюсь, що дозатор відкриється і все виллється.

Воно (за описом) підходить і для обличчя, і для всього тіла, але обличчя я не хочу пробувати.. можливо воно і його вмиє без негативних наслідків , але зараз я вже три роки рисовою пінкою вмикаюсь, тому ризикувати і змінювати щось у очищенні обличчя не хочу)))

п.с. Я купувала не за 250+)) я і тут чекала акцію і купила кілька штук по меншій вартості)) а то все ж це занадто на миття рук стільки "викидати"))

але отримала сьогодні і ось розпаковую новенькі і хвалюсь )))) (ну не залишки ж мила фоткати, щоб розказати які вони класні)))))

Мило для обличчя та тіла від Abellie