MAXIMOVA🌷

Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою Joko Blend Premium Alginate Mask

Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою Joko Blend Premium Alginate Mask

По опису маска сприяє тривалому утриманню вологи в глибинних шарах епідермісу, перешкоджаючи втраті тонусу та появі лущення. Олія меліси покращує мікроциркуляцію крові та має протизапальну дію, а екстракт ромашки заспокоює шкірний покрив.

Перейдемо одразу до замішування маски! Тут насправді нічого складного немає, головне притримуємось інструкції на звороті саше. Вміст пакета розводжу з ледь теплою водою, а саме вказано було 50-60 гр. Я додала 60.

І в темпі все замішала лопаткою. Трошки залишились комочки але то не страшно, вони взагалі ніяк не впливають на дію.

Після того, як консистенція маски стає однорідною одразу наношу її лопаткою на обличчя. Вона трошки стікає в деяких місцях, але не критично, до застигання я спокійно встигаю її намазати.

Раджу не розділяти саше на дві-три процедури, тоді шар маски буде тонким і ви не отримаєте того результату, який створює маска. Також краще наносити маску над раковиною, раптом стікатиме. Волосся прибираємо під пов’язку.

Додаю відео в якому замішую маску та показую консистенцію, що вийшла.

Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою Joko Blend Premium Alginate Mask

В саше порошок ніжно голубого кольору з дуже приємним ароматом☺️ після замішування з водою колір стає трохи насиченішим, гарно виглядає.

Маску тримала на обличчі 25-30 хв, за цей час відчувала приємне відчуття прохолоди та вологи. Під маскою утворюється волога, яка тісно контактує з шкірою і це просто райське спа!

Люблю робити для себе такі доглядові процедури, і як же чудово, що такий догляд може бути вдома і не за всі гроші світу.

На цей раз я якось нерівномірно нанесла маску, в зоні лоба шар був тоншим і за відчуттями там не було такого сильного ефекту зволоження, як на інших частинах обличчя. Тому я і не раджу розділяти саше на два рази.

Після 30-ти хвилин я легко зняла маску одним шаром. В деяких місцях залишились сліди але вони легко відішли коли я потерла вологими пальцями.

Результат чудовий. Моя комбінована шкіра в найпроблемнішій Т-зоні, де розширені пори, сальні ниті і взагалі лишній блиск - виглядала чистою, гладенькою, наповненою вологою і трошки бархатистою. Я залишилась дуже задоволена!