Hrystja__

Літо, сонце, SPF…

Літо, сонце, SPF…

І це дійсно так.

В 2017 році, коли були на морі, купила дитині сонцезахист. Тоді я ще не була "екообізнана", і ця тема не була такою популярною. Санскрін дорогий, фірма відома...але почались висипання і реакції. Думали, що від сонця. Тоді ж для чого той SPF? А виявилось, що це реакція на складники...бо склад там🤦🏻‍♀️.

Тепер я таких помилок не роблю, відтоді всю косметику обираю ретельно.

Літо, сонце, SPF…

SPF дуже актуальний в теплу пору, коли діти багато часу проводять на вулиці. А для чутливої шкіри (моЇ діти мають саме таку) - це просто незамінна річ.

Тут повністю безпечний склад. В складі мінеральні УФ-фільтри без наночастинок, які відбивають шкідливе УФ- випромінювання. А кокосова олія з гліцерином запобігає зневодненню шкіри. Для дитячої шкіри це дуже важливо, а для атопіків тим більше.

Тут нема ароматизаторів. Це теж величезний плюс.

Підходить для чутливої шкіри, як дітям, так і дорослим.

Також, якщо вже повністю розібрати склад, то тут ще є білотка альпійська, яка має антиоксидантні властивості і нейтралізує вільні радикали, та соняшникова олія.

Текстура крему трохи важка, треба прикласти зусилля, щоб гарно розприділити. Але в цьому і вся суть для підтримання зволоженості.

Колір білий. Спочатку виглядає дивно, але протягом 5 хвилин він адаптується під колір шкіри.

А ще такий незвичний колір дуже сподобався дітям. Їх не треба припрошувати використовувати spf. Вони ним мажуться з задоволенням, їм це забавно і цікаво. Вони уявляють себе супергероями ( це я описую враження своїх дітей).

Мені цей сонцезахист сподобався по дії і безпечності. Діти ще не розуміють всієї користі такої косметики, тож їх цей санскрін підкупив кольором. Для них це як грим...чи щось такого типу, щось незвичне і цікаве.

А ще я помітила, що Weleda- це єдиний бренд, в якого я перестала перевіряти склад...бо знаю, що тут завжди все 👌.

11 червня, 2024
Hrystja__
11 червня, 2024