red_dragon

Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN

Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN

🫶Обожнюю натуральну та просту у використанні доглядову косметику.

Цим продуктом від українського бренду Hillary я користуюся більше року та замінила вже декілька баночок. Дуже приємно знаходити класні засоби від нашого 🇺🇦 виробника.

🧴Використовувати убтан дуже просто:

Невелику кількість порошку насипати у долоню, додати трохи води і розвести до пастоподібного стану. Нанести на вологу шкіру, обережно розподілити по всьому обличчю, помасажувати і змити.

Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN

🌱Засіб містить 18 органічних інгредієнтів, які допомагають зняти ороговілі клітини з поверхні шкіри, зменшити появу пігментних плям та зробити тон епідермісу більш рівним.

💓Убтан дійсно допомагає ефективно та ніжно очищувати шкіру обличчя, завдяки натуральному складу, який містить такі активні компоненти:

Шикакай:

Глибоко очищає пори, видаляє бруд, надлишки жиру, створює антисептичний захист шкіри, оздоровлює, лікує шкірні захворювання, володіє пом'якшуючими властивостями, надає шкірі ніжності та оксамитовості.

Асаї:

Містить велику кількість антоціанів, флавоноїдів і ресвератрол і діє як антиоксидант, який допомагає боротися проти появи зморшок, допомагає поліпшити еластичність шкіри, забезпечує м'яку безпечну ексфоліацію.

Нутове борошно:

Відмінно очищає шкіру від чорних точок та прищів, сприяє швидкому загоєнню шрамів, в тому числі постакне та після косметичних процедур, робить шкіру шовковистою і пружною.

За той час, що використовую убтан, помітила такі зміни:

🎯 Колір обличчя покращився

🎯 Вирівнявся тон

🎯 Зникли чорні цятки

🎯 Шкіра стала м'якою та пружною

Після змивання засобу немає відчуття стягнутості, сухості, тільки приємна прохода та приємний результат.