Альона Нойвілль

Чи працює підсвічуючий консилер Lasting Radiance від Rimmel?

Чи працює підсвічуючий консилер Lasting Radiance від Rimmel?

Консилер я купувала спеціально для висвітлення зони під очима: маю вікові зміни, потоншення епідермісу, видимі синці. Задачею продукту було не перекрити недоліки, а «відвернути увагу» - за допомоги ефекту «підсвічування» та делікатного вирівнювання тону зробити шкіру здоровішою та свіжішою на вигляд. Я часто користуюся цим трюком в дні, коли хочу «макіяж без макіяжу» та мінімальне обтяження шкіри.

Чи працює підсвічуючий консилер Lasting Radiance від Rimmel?

На позір текстура консилеру середньої щільності, її легко розподілити як пензлем, так і вологим спонжем. За заявою виробника, формула містить вітамін С, який має «усувати сліди втоми» (складно перевірити, повіримо на слово).

Він дійсно довго носиться (я нарахувала 7 годин без бажання поправити чи припудритися) та не скочується у зморшках. Але, звісно, великі почервоніння, шрами від постакне чи сильну пігментацію цей консилер не перекриє. Не варто очікувати від згаданого продукту більше, ніж він може дати. Це просто якісний та легкий у використанні підсвічуючий консилер, гарна знахідка для тих, хто любить натуральність та не хоче переобтяжувати тонку зону під очима.