Alyona Fedyk

Sunset makeup: найкращий акцент у макіяжі на заході сонця…

Sunset makeup: найкращий акцент у макіяжі на заході сонця…

Багато тексту, фото та відео. Покажу, як круто дивляться пігменти на шкірі саме в променях сонця, що заходить за обрій. Тепле освітлення дійсно придає макіяжу дивовижний ефект, в той час, коли при денному світлі це абсолютно прості та непримітні текстури. Про все за порядком.

Sunset makeup: найкращий акцент у макіяжі на заході сонця…
Sunset makeup: найкращий акцент у макіяжі на заході сонця…

І знову колекція до Дня Св. Валентина. Але мій вибір, звісно ж, не через це. Засіб дійсно універсальний і його ефект змушує серденько битись частіше:) Це сяйливий пігмент, який можна наносити куди завгодно: на повіки, на виступаючі зони обличчя, використовуючи його як хайлайтер, на губи… Бренд “дозволяє” нанесення та розтушування пальчиками поверх макіяжу. Відтінок “шампань” вважаю актуальним для будь-якого тону шкіри.

  • Текстура. Бренд стверджує, що вона кремова, але я запевняю, що консистенція має середню щільність між кремом та пудрою. Торкаючись засобу у флаконі пальчиком, ви відчуватимете дуже приємний ефект: мультитаскер наче подушечка – м’який, пухкий та дуже ніжний. При нанесенні на шкіру засіб утворює сяйливий пудровий фініш.

Спаркл у відтінку 03 – це щось за межею реальності. Бронзовий відтінок з невеликою кількістю дрібних блискіток мерехтить на повіках з кожним вашим рухом. Теплі помаранчеві промені сонця посилюють цей ефект, просто не дозволяючи оточуючим відвести погляд. Якщо ти смуглява красуня – це ідеальні тіні для тебе. Якщо ти маєш світлу шкіру – спробуй створити цей контраст і ти не пошкодуєш.

  • Текстура. Така ж, як у мультитаскера, трішки масляна. Дуже пігментовані, і це величезний плюс. На шкірі залишаються такими ж жирненькими, як у баночці.

Трохи про колекцію Blue Me. Залишу посилання на неї, адже вона справді гідна уваги: https://makeup.com.ua/ua/search/?q=kiko+milano+blue+me. Творці надихались безмежним, чистим океаном, та головне – ще раз нагадали про свою філософію свідомої краси. Безпечні веганські формули, пакування, виготовлене з переробних матеріалів – скло, алюміній, пластик та папір, що складається з 40% вже переробленого волокна. А ще співпраця з Plastic Bank, які запобігають забрудненню океанів шляхом обміну пластику на речі. За інформацією виробника, кожен проданий продукт з колекції – це мінус одна пластикова пляшка в океані. Як на мене, дуже крута ініціатива:)

До речі, хайлайтер з цієї серії теж неймовірний, і є у відтінку Bronze.

Про дизайн можна і не говорити: Товсте матове скло, “металічні” кришечки із вже знайомим нам логотипом (мультитаскер з золотистою, тіні – з сріблястою), а ще всередині є а-ля штамп-прес, який захищає текстуру від пошкодження та висихання. Загалом, все як завжди: мило, стильно та практично.